Leden 2, 200718 r Mám - měl jsem - budu mít RSko - blbej vtip có ? Koukněte třeba na www.supersprint.it Najdete tam pod race system jak sportovní kat tak i náhradu za kat - což je jen trubka se závitem na 2 lambdy --- proto to určitě půjde. A jsem si tím jist na 100% - jelikož to stříbrné RSko mého kámoše Ládi ( ten co boural v kamionu ) co se mnou jezdilo na srazy kat nemá. Má jen trubku od turba bez vlnovce a katu a středu a jen koncovej tlumič - to co mám v garáži ( dával jsem fotky ). No a maká to super a žádnou chybu to nehlásí.
Leden 5, 200718 r Autor jako ze supersprint ma nahrady bez katu je ok, to neni ani tak dulezity, ale pokud nebude hlasit chybu tak na co tam teda je?asi bude nejlepsi to vyzkouset a uvidime
Leden 6, 200718 r A kebyze dam prec ten kat. lambdu na urcovanie bohatosti zmesi neham a tu druhu ties neham zapojenu ale vyberem ju z vifuku tak by nemala hlasit chybu ked vlasne bude cisty vzduch nie? dierku po nej zavarim a basta myslite ze by to fungovalo?
Leden 6, 200718 r Autor to pochybuju pac (nejsem odbornik) ale bude to davat jeste vetsi heges nez kdyby jsi ji tam nechal, pac nebude zahrata atd
Leden 6, 200718 r Já Vám do toho zatim moc nebudu kecat - sice vím že to jde - kámoš to má a maká to - ale sám to budu řešit až koupím auto ( tak za cca 2 - 3 týdny ) - pak budu přesně vědět co a jak a poradim Vám.
Leden 12, 200718 r Mal som trosku casu a hral som sa zo sondami. Ako som uz pisal prva sonda je na urcovanie bohatosti zmesi, pocita sa z toho predzapal, dlzka doby vstreku atd. Druha sonda za katalyzatorom dava info o nespalenych uhlovodikoch cize o emisiach aj o stavu katalyzatora (o jeho starnuti), pri nefunkcnosti tejto sondy sa kontrolka na panely pristrojov nevysvieti ale vo VAGU to chybu hlasi a nevytvory sa uplny READISSCOD. Tak ze kalyzator by sa mohol dat odstranit ale sonda musi ostat vo vyfukovom potruby. Ked uz to niekto skusal bez kat. nech sa podeli o info.
Leden 12, 200718 r Autor tak sem si to myslel, jen nevis teda jestli ŘJ nejakym zpusobem neupravy smes, kdyz si bude myslet ze je kat KO?
Leden 14, 200718 r Zmes sa upravuje len podla prvej sondy, a ked krachne tak rj funguje v tzv. nudzovom rezime. Druha sonda je tam pre EOBD.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.