Jakub - škodík Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mám - měl jsem - budu mít RSko - blbej vtip có ? Koukněte třeba na www.supersprint.it Najdete tam pod race system jak sportovní kat tak i náhradu za kat - což je jen trubka se závitem na 2 lambdy --- proto to určitě půjde. A jsem si tím jist na 100% - jelikož to stříbrné RSko mého kámoše Ládi ( ten co boural v kamionu ) co se mnou jezdilo na srazy kat nemá. Má jen trubku od turba bez vlnovce a katu a středu a jen koncovej tlumič - to co mám v garáži ( dával jsem fotky ). No a maká to super a žádnou chybu to nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 jako ze supersprint ma nahrady bez katu je ok, to neni ani tak dulezity, ale pokud nebude hlasit chybu tak na co tam teda je?asi bude nejlepsi to vyzkouset a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 A kebyze dam prec ten kat. lambdu na urcovanie bohatosti zmesi neham a tu druhu ties neham zapojenu ale vyberem ju z vifuku tak by nemala hlasit chybu ked vlasne bude cisty vzduch nie? dierku po nej zavarim a basta myslite ze by to fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to pochybuju pac (nejsem odbornik) ale bude to davat jeste vetsi heges nez kdyby jsi ji tam nechal, pac nebude zahrata atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Já Vám do toho zatim moc nebudu kecat - sice vím že to jde - kámoš to má a maká to - ale sám to budu řešit až koupím auto ( tak za cca 2 - 3 týdny ) - pak budu přesně vědět co a jak a poradim Vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to je rada nad zlato, diiiky:-))))tak pak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THOMAPi Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Mal som trosku casu a hral som sa zo sondami. Ako som uz pisal prva sonda je na urcovanie bohatosti zmesi, pocita sa z toho predzapal, dlzka doby vstreku atd. Druha sonda za katalyzatorom dava info o nespalenych uhlovodikoch cize o emisiach aj o stavu katalyzatora (o jeho starnuti), pri nefunkcnosti tejto sondy sa kontrolka na panely pristrojov nevysvieti ale vo VAGU to chybu hlasi a nevytvory sa uplny READISSCOD. Tak ze kalyzator by sa mohol dat odstranit ale sonda musi ostat vo vyfukovom potruby. Ked uz to niekto skusal bez kat. nech sa podeli o info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 tak sem si to myslel, jen nevis teda jestli ŘJ nejakym zpusobem neupravy smes, kdyz si bude myslet ze je kat KO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THOMAPi Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Zmes sa upravuje len podla prvej sondy, a ked krachne tak rj funguje v tzv. nudzovom rezime. Druha sonda je tam pre EOBD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 to tu nikto nema 1.8T bez katu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.