Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám - měl jsem - budu mít RSko - blbej vtip có ?

Koukněte třeba na www.supersprint.it

Najdete tam pod race system jak sportovní kat tak i náhradu za kat - což je jen trubka se závitem na 2 lambdy --- proto to určitě půjde.

A jsem si tím jist na 100% - jelikož to stříbrné RSko mého kámoše Ládi ( ten co boural v kamionu ) co se mnou jezdilo na srazy kat nemá. Má jen trubku od turba bez vlnovce a katu a středu a jen koncovej tlumič - to co mám v garáži ( dával jsem fotky ). No a maká to super a žádnou chybu to nehlásí.

Vloženo

jako ze supersprint ma nahrady bez katu je ok, to neni ani tak dulezity, ale pokud nebude hlasit chybu tak na co tam teda je?asi bude nejlepsi to vyzkouset a uvidime :D

Vloženo

A kebyze dam prec ten kat. lambdu na urcovanie bohatosti zmesi neham a tu druhu ties neham zapojenu ale vyberem ju z vifuku tak by nemala hlasit chybu ked vlasne bude cisty vzduch nie? dierku po nej zavarim a basta :huh: myslite ze by to fungovalo?

Vloženo

Mal som trosku casu a hral som sa zo sondami. Ako som uz pisal prva sonda je na urcovanie bohatosti zmesi, pocita sa z toho predzapal, dlzka doby vstreku atd.

Druha sonda za katalyzatorom dava info o nespalenych uhlovodikoch cize o emisiach aj o stavu katalyzatora (o jeho starnuti), pri nefunkcnosti tejto sondy sa kontrolka na panely pristrojov nevysvieti ale vo VAGU to chybu hlasi a nevytvory sa uplny READISSCOD.

Tak ze kalyzator by sa mohol dat odstranit ale sonda musi ostat vo vyfukovom potruby.

Ked uz to niekto skusal bez kat. nech sa podeli o info. -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...