Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jednou za čas mám problém se zobrazením času, čas se mi posune o 1 hodinu zpět. Prostě, správně je 12 hodin, ale auto najednou zobrazuje 11 hodin, nevím jestli se čas změní při nastartování, nebo při jízdě. Tohle se stane tak jednou za měsíc, za dva.

Asi nemusím psát jak je to nepříjemné, sleduji dopravu a najednou zjistím, to je ta lepší varianta, že mi nějak nesedí čas.

Infotaiment Amundsen má nejnovější firmware (480), dělalo to i s předchozím firmwarem (478). Čas se nastavuje podle GPS, druhá varianta je, zadání času ručně, to jsem ještě nezkoušel. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit, aby se čas nastavoval automaticky sám, ale správně?

20231013_125103_resized.jpg

20231013_125113_resized.jpg

20231013_125139_resized.jpg

20231013_125252_resized.jpg

Nastav cas rucne

Ano, tento problém mě také trápí v mé OIII. Řešení nevím, ani jsem jej nějak nehledal, dělá mi to opravdu velmi ojediněle. Pro nastavení správného času mi vždycky stačilo deaktivovat a poté aktivovat položku "Nastavit automatický letní čas". Jen tak na okraj, stejný problém jsem měl i ve svém Golfu, kde jsem měl Composition media - Bolero, takže chyba nebude jenom u Amundsenu a Škody.

IMG_9379.thumb.jpg.791cef24e609d0a653cea10d8ee4f912.jpg

Upraveno od Horza

• Autor

@Horza @p2p děkuji za odpověď, je to tedy chyba která nepostihuje pouze mé auto, v tom případě ji nebudu řešit. Jediné řešení bude nastavit čas ručně, jenom doufám že čas nebudu muset neustále seřizovat. Vyzkouším manuál a kdyby byly problémy, přepnu znovu na gps.

• 1 měsíc později...

Takisto pozorujem, že občas mám o hodinu iný čas. Keď som mal nastavený čas ručne, nedialo sa to. O3 FL 2019 a Amundsen. 

• Autor

Nastavil jsem čas ručně a od té doby to nedělá.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.