ales-r Vloženo 13. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 Ahoj, jednou za čas mám problém se zobrazením času, čas se mi posune o 1 hodinu zpět. Prostě, správně je 12 hodin, ale auto najednou zobrazuje 11 hodin, nevím jestli se čas změní při nastartování, nebo při jízdě. Tohle se stane tak jednou za měsíc, za dva. Asi nemusím psát jak je to nepříjemné, sleduji dopravu a najednou zjistím, to je ta lepší varianta, že mi nějak nesedí čas. Infotaiment Amundsen má nejnovější firmware (480), dělalo to i s předchozím firmwarem (478). Čas se nastavuje podle GPS, druhá varianta je, zadání času ručně, to jsem ještě nezkoušel. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit, aby se čas nastavoval automaticky sám, ale správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 Nastav cas rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 (editace) Ano, tento problém mě také trápí v mé OIII. Řešení nevím, ani jsem jej nějak nehledal, dělá mi to opravdu velmi ojediněle. Pro nastavení správného času mi vždycky stačilo deaktivovat a poté aktivovat položku "Nastavit automatický letní čas". Jen tak na okraj, stejný problém jsem měl i ve svém Golfu, kde jsem měl Composition media - Bolero, takže chyba nebude jenom u Amundsenu a Škody. Editováno: 14. Říjen 2023, autor: Horza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 14. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 @Horza @p2p děkuji za odpověď, je to tedy chyba která nepostihuje pouze mé auto, v tom případě ji nebudu řešit. Jediné řešení bude nastavit čas ručně, jenom doufám že čas nebudu muset neustále seřizovat. Vyzkouším manuál a kdyby byly problémy, přepnu znovu na gps. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Takisto pozorujem, že občas mám o hodinu iný čas. Keď som mal nastavený čas ručne, nedialo sa to. O3 FL 2019 a Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 13. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Nastavil jsem čas ručně a od té doby to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.