nuff Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Jaké šrouby a matky použít se dočteš zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Tak u mě došlo taky na kastlík pod šoférem. Objednávka byla paradoxně téměř levnější ( do druhého dne) od škodovky než z internetu , nevím jestli se to tady už nevspomínalo. Montaž bez problemů při oddělaném sedadle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinkon Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) Maticka mela byt uzsi, dira ma 14mm tato ma 16mm na sirku. Spravny kod neznam, v prodeji ND skoda u 3 dealeru se tvarili ze nevi co to ma byt, az jsem trefil na cloveka co mi ukazal 3 typy, hold jsem mel vzit uzssi. Pokud se nebudete moci dohodnout, tak tento kod je N 0154581 a flexkou se da upravit a nebo jej presvedcit at dle tohoto najde uzsi variantu. Správné matice: N 015 429 6 Matice plechova ST4,2x16,5x11,25 Šroub: N 906 986 06 Sroub do plechu ST4,2x16 Editováno: 4. Květen 2012, autor: cinkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.