Publikováno Říjen 16, 20231 r Ahoj, mladému úspěšně zapadlo sluchátko bezdrátové do otvoru pro zámek pásu. Šmátráme ze shora, odspodu přes nadzvednutý zvedák. Už se mi zdálo, že to sluchátko cítím, někam poskočilo. Zkoušeli jsme i zezadu, nahmatáme ukotvení pásu, ale to sluchátko je tam nějak debilně zaklíněné, nenahmatáme ho. Tak bych chtěl demontovat sedák. Kde je ukotvený? Nedávno jsem to dělal na i30 a tam byly dva šrouby z kufru. Tu si nejsem jist, kde, nebo pod čím hledat. Díky za pomoc.
Říjen 16, 20231 r Jednoduše - vpředu jen zasazené čepy v plastovém držáku. Silně trhnout sedákem nahoru. Jsou tak 15 čísel od kraje. Pokud by otvor nestačil, vyndat krytky Isofixu a sedák je venku. Musí se zamáčknout jazýček.
Říjen 16, 20231 r Autor Díky, čepy jsem zkoušel, vycvakl, nadzvedl, v ruce už křeč a stejně nenahmatal to sluchátko. Isofix byl v nějakém návodu na Octu zmíněn, zkusím. Nicméně nevím kdy manželčin Kamiq bude doma za světla... Pak nahlásím výsledek. Upraveno Říjen 16, 20231 r od belzezub
Říjen 20, 20231 r Autor Zvládli jsme to a nasli. Akorat jsou tam ještě haky v zadní části sedaku..je potřeba tlačit dozadu. Dík. Upraveno Říjen 20, 20231 r od belzezub
Prosinec 17, 20231 r mate na zadnych sedackach ako su uchyty isofix aj krytky ? na kamiqu ambition 2023 ich mam a na Monte Carlo 2023 uz niesu a neviem ci tam maju byt albo uz sa nedavaju
Prosinec 17, 20231 r Krytky už se nedávají, někde se to tu psalo ve věci změn při přechodu na tzv. modelovou péči.
Červen 1Čer 1 Mam Kamiq 2025 Nadvihnuť z puzdra zatlačiť pri (bez pásoch) a zatlačiť do zadu vycvaknuť z hačika .....som sa zobul a od sedadla v predu tlačil .... nezabunuť vymeniť púzdro .... a poťah je namontovaný 👍20250601_104353.heic20250601_104335.heic Upraveno Červen 1Čer 1 od Marián KAMIQ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.