Publikováno Říjen 25, 20231 r Zdravim, mam dotaz. Koupil jsem Superba 3 Sportline a cca po 3 mesicich provozu jsem zjistil, ze mi zateka ke spolujezdci, mam mokry koberec. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Diky moc.
Říjen 25, 20231 r Autor před 3 hodinami, lucky.jack napsal: Má to střešní okno? Nemá střešní okno. Odtok klimatizace je v poradku a ten odtok pod oknem taky. Tak nevim
Říjen 30, 20231 r makaltomas: "odtok klimatizace je v pořádku"... máš to vyzkoušený? většinou to chce zkontrolovat poté, co klima tak alespoň hodinu běží... Upraveno Prosinec 26, 20231 r od Martin Bednář
Červenec 10, 20241 r Zdravim mám presný problém zo zatekanim na spolujazdcovej strane. Čo všetko mám skontrolovať a kde nájdem všetky odtokové kanáliky. Bočné tapaciry a koberce sú úplne suché.
Květen 22Kvě 22 Dobrý den všem po roce koupě Sup 3 s panoramatickou střechou jsem dnes zjistil že mám mokré oba sloupky u řidiče a spolujezdce a u spolujezdce dokonce voda na koberečku .. kapalo mi na ruku při řízení díky za rady
Květen 22Kvě 22 predne odtoky su pomerne lahko dostupne, staci otvorit strechu a dobre sa pozriet zhora do rohov a opatrne ich precistit nejakym lankom ked som ho tam cele strcil, videl som, ako vyslo pod tou mriezkou pod stieracmi k zadnym som sa nedostal ani zhora, ani zdola udrzba (cistenie a mazanie) panoramy sa ma robit kazdy rok
Květen 23Kvě 23 zadne sú pod podblatníkom zadného kolesa. včera sa mi stalo to iste. mam origo kefu ale tu som tam nedostal tak to to prefúkol stlačeným vzduchom. nechapem ale prežo bola voda v priestore kde je ta roleta čo sa vyklopy smerom hore ked sa okno otvori. preťo odtial ta voda nikam preutiekla.
Květen 23Kvě 23 před 19 hodinami, denial napsal: predne odtoky su pomerne lahko dostupne, staci otvorit strechu a dobre sa pozriet zhora do rohov a opatrne ich precistit nejakym lankom ked som ho tam cele strcil, videl som, ako vyslo pod tou mriezkou pod stieracmi k zadnym som sa nedostal ani zhora, ani zdola udrzba (cistenie a mazanie) panoramy sa ma robit kazdy rok Našel jsem a jeden přední je ucpaný.. zadní jsem ani neviděl.. no nic pojedeme k doktorovi s autkem díky chlapi 🦾👍
Květen 23Kvě 23 co je to origo kefa? vzduchom by som to moc neprefukoval, udajne sa tam mozu vnutri pod tapacirmi tie hadicky rozpojit mal si auto v rovine pocas dazda? Upraveno Květen 23Kvě 23 od denial
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.