petrryant Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 Dobrý den, Škoda octavie 4 2020 Vždy ráno, když je více zima, tak při nerovném povrchu je slyšet zvuk jakoby nedolehnutých plastů, zvuk jde od palubní desky, stačí trosku přitlačit a zvuk na chvíli zmizí. Ale po nějaké době vždy opět zpět. Není to nějak extra hlasitý, spíše je to na nervy když se na to člověk začne soustředit. Myslíte, že je to o nějakých nedotažených šroubech nebo jsou tam budíky pouze nějak nacvaknutý? Zároveň bych se toho rád zbavil, ale nechce se mi kvůli takové blbosti do servisu. Nějaká rada jak se toho zbavit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 Fotku aspoň toho místa? Plno se toho dá jednoduše odstranit doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrryant Vloženo 14. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 Je to v oblasti budíků, když se zatlačí na rám těch budíků tak to na chvíli přestane. nejspíše špatně zacvaknuté? nebo je to na šroubech? nechce se mi to v tom vrtat, abych něco neulomil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 Nacvaknuté Vzít za oba boky a vyškubnout. V palubce jsou kovové spony a ten tvrdý plast drnčí. Já je máznul vazelínou a zespodu se dotýkali tak vypodložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.