petrryant Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 Dobrý den, Škoda octavie 4 2020 Děje se mi, když rychleji projedu např. zatáčku, ozve se škrábající (skoro jak kdyby něco drhlo o silnici), ale četl jsem, že by to mohlo být nějaké automatické přibrždování pro lepší průjezd. Je to celkem hlasitý zvuk a děje se celkem často. Nemá s tím někdo zkusešenost? Díky PS: Nevím, do jakého tématu toto zařadit. tak se omlouvám adminům předem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 zvuky dělá ABS jednotka, škodovka to označila jako vlastnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 @petrryant Tady to máš správně. To vypadá na zásah jednotky ESC (ABS) - že by systém XDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 1. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2023 Dělá mi to také, ozyva se to celkem casto v jedné ze zatáček na cestě z práce, je tam takova menši nerovnost, je cítit, že je to od přední nápravy. Auto jsem bral nové, dělá to od nového, v servisu jsem ještě nebyl, tak jsem to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formule Vloženo 19. Březen 2024 Sdílet Vloženo 19. Březen 2024 Dělá mě to na Octavii 4 také.Takovy jaký škrtnutí o vozovku . Při průjezdu zatáčkou většinou je v ní propad. Nebo na podélné nerovnosti. Vyřešil to někdo?Nebo šlo by nastavit menší citlivost ESC(xds+). Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.