Přejít na obsah

Rozvody motoru

Jakub44

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Jak zde na fóru vidíš, každý má jiný názor. Osobně to beru podle pocitu a zkušeností z předešlých vozů. Je fakt, že po dvaceti letech mám opět benzín, jinak jsem měl pokaždé naftu. Takže k servisu přistupují co se týká rozvodů jako bych měl naftu 🤷‍♂️ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Cavte. Ja som menil pri 200k v servise sa ma pytali preco ked to ide?!😃Preventivne...😄 Co ma ale zaujima je vodna pupma pretoze tu nemenili lebo ta nieje sucastou rozvodov. Ked som sa technika pytal kedy sa ma potom menit pupma odpoved bola: "naco ked ide?"😄 a ze tam menili jeden krat tu pumpu pri 330k km kedy uz tiekla. Potom ma upokojil len slovami ze sa nemam coho bat ze to vydrzi...😂

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Mno dal som si to zatiaľ naceniť v 2x Autorizákoch.

1. 2200€ cca
2. čakám

3. CP mimo autorizáku cca 450€ bez DPH...

Ako, 2k € sa mi zato fakt nechce dávať.

Je tu prosím niekto fundovaný kto vie povedať, či sa to dá nejakou metódou vymeniť bez toho prípravku, čo by sa prípadne mohlo stať ak by ... ?

Ide o to, že ACT 2 válce mám aj tak OFF.  Ďakujem

Odkaz ke komentáři

kilometre ?

- tak uz vidim - 160 000 - takze to menit netreba - ale mozes si u nich nechat spravit kontrolu, aby si mal istotu ?

a bez TOHO pripravku sa to imho vymenit (spravne) NEDA

a co by sa mohlo stat - je tu niekde ine vlakno, kde chlapikovi vymenili BEZ TOHO a je teraz cely nestastny, lebo mu motor ide nejak divne

tych 2200 je aj s pumpou?

Editováno: , autor: denial
Odkaz ke komentáři

Ahoj, 2200€ neviem či je s pumpou - nešpecifikovali, žiaľ ...

Neviem to tak identifikovať, ale ak by bol niekto z okolia ZA / Kysuce, rád to nechám niekomu pozrieť. Mne sa zdá, že sú rozvody v poriadku...

Ale ako sa to dá skontrolovať? To nikto nevie podľa mňa presne či rozvod prdne za 100tkm alebo za 10tkm.

Práve o to ide, že sa to bojím dať meniť bez prípravku, lebo ak tam je daný nejaký postup pri výmene a nastavení , asi to bude mať svoj dôvod.

Toto mi presne odpísali

Citovat

Dobrý deň, výmena rozvodov vrátane prestavovačov na vačkových hriadeľoch vychádza aj s prácou na približne 2200€.

Výrobca neudáva interval výmeny rozvodov.

Editováno: , autor: KapriQ
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...