Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po zapnutí motoru mi začne poblikávat po chvilce osvícení dipleje, to stejné dělají světla i světlo na osvícení na střeše všechny ve stejném intervale,jako kdyby nebyl pravidělný přísun energie. Není to zase tolik viditelné, že by to vadilo, ale docela to štve. Navíc když třeba zapnu silněji vytápění nebo stlačím brzdovky, či blinkr, je vidět že elektrika jako by nestíhala. Neví někdo kde může být problém? Děkuji moc

Tak to máš taky někde přerušený drátek. Pročti diskusi.

a mas nastartovane ? ak ano tak myslim ze to ma na svedomi servo.

je to čidlo serva řízení - dělalo mi to taky

pomohla výměna toho senzoru (jmenuje se to senzor úhlu natočení kol - cena od 2.500,- do 4.000,-)

Upraveno od Fíla

• Autor

No dělá to právě po nastartování, když třeba přidám plyn víc atd tak se blikání zvýší, není to zase tak patrné, ale u světel si toho všimnu, když jedu v noci. Jinak díky za rady!!!

snimac G250 (TRW)

Presne to je ten senzor - nekdy mi to dela take,ale neresim to..

párkrát se mi to už taky stalo, ale po čase to odeznělo a od te doby je pokoj a klid

Kolegyni blika cely auto jak vanocni stromecek, taky pujde na vymenu snimace...

Zkus čidlo fénem vysušit přímo na voze. Je nejspíš navlhlé

• Autor

No a pokud je čidlo navlhlé kde se nachází? Pokud bych ho chtěl vysušit:) Dík

• 4 týdny později...

Jen pro informaci, dělá mi to taky (někdy nastartuju a připadám si jako ve vánočním stromečku, ale někdy zase v pohodě), ale tak po 5-10 minutách to přestane.

Nejhorší je, že blbne celá elektrika, takže i posilovač řízení, což je docela na prdlačku, když jednou zabere a jednou musím silněji zabrat já :-(

Zkusím tedy podle rady vysušit to čidlo a dám vědět, jestli to pomohlo.

dejte tomu čidlu chvilku času a odejde úplně :)

pak občas vypne servo apod

já bych nečekal a vyměnil

jj rozhodne cekat s vymenou nedoporuju, kdyz vam ve 130ti v zatacce najednou zacne pracovat servo aniz byste to cekali, tak je to vic nez zajimave.

Nojo, ale co mám říct v servisu? Když jsem tam volal, tak mi řekli, že pokud tam s tím nepřijedu a zrovna to nebude blikat, tak nikde nic nenaměří a tudíž nemůžou zjistit kde je problém.

To mám říct: "Hele chlapi, je to vadný čidlo, vyměňte ho", nebo jak ? :-(

No ještě asi zkusím brnknout do jinýho servisu, třeba hned řeknou: "jo to by mohlo bejt čidlo mrknem na to", ale když ne, tak nevím :-(

jj, presne môj prípad, dnes som bol s tým v servise a nič, objednaný som na zajtra ráno, keď bude motor studený (v duchu sa modlím, aby to bolo pri najhoršom len to čidlo a nie celé servo) :huh:

inak myslím, že by admin mohol toto presunúť do sekcie "problémy s riadením", aby to bolo pokope ;)

Ja bych to nepresouval, ja toto tema hledal prave tady.

Mam problemy s elektrikou, nicim jinym, v jine sekci bych to tezko hledal.

no, takže som bol v servise, žiadne závady neukázalo. mechanici pri prehodili nejaké svorkovnice na riadiacej jednotke a už to fachčí bez problémov, dokonca dnes aj prší a vôbec žiadne preblikávanie, ani servo nesvieti, a ani nemá prerušovaný chod, takže konečne (len dúfam, že to nejaký ten rok vydrží) -_-

jen tak pro zajímavost, kamaradovi když si koupil fabku s 50000 začalo svítit signalizace serva a ted na ní má 120tis, samozřejmě bez výměny a říka, furt v klidu, žádný změny ani problemy s tím nemám, akorát ne mě svítí holt ta kontrolka,

co takhle dobijeni... je logicke, ze kdyz je nejaky velky odber energie, coz bez pochyby servo je ze to nestiha dobijet?... altik nebo baterka treba ne? jen pisu co si myslim...

• 3 týdny později...

tak jak koukám mám i já podobný problém,když jsem jel dnes domů tak jsem při rozsvícených dálkových světlech zkoušel otevřít elektrické okno a pozhasínala mi světla i trochu budíky, a dělá to i při rozjezdech na jedničku, myslíte že to bude tím čidlem nebo to může být baterkou??

Tak mě poblikávání přestalo. Tak fakt nevím.

Moje skušenost je taková, že to dělá snímač na řízení, ale už jsem se setkal i s tím, že byl v háji altík. Nejlépe se to pozná na diagnostice a voltmetru...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.