meereck Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 (editace) Ahoj, na MY2017 přestala téměř topit sedačka spolujezdce. Minulou zimu vše ještě fungovalo, ale letos to téměř netopí. Sedačka řidiče topí správně. Může toto být přerušenou spirálou nebo nečím jiným? Na Internetu jsem četl, že v sedačkách bývají teplotní čidla, ale nevím, jestli to je i v Superbu3. Díky. Editováno: 24. Listopad 2023, autor: meereck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakulykaveled Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Ahoj neprisel jsi na to ? Ja resim to ze zadni mi topi normalne a predni mi topi slabe tak decky budou v poradku, ale nekde je problem a nenapada me proc tomu tak je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Zkusil bych přes konektor výhřevu změřit odpor a porovnat mezi sebou obě strany. Případně porovnat předek a zadek. Tam už sice může být správná hodnota odlišná, ale ne tak moc, aby to nebylo poznat. Původní stav bude kolem 3 ohmů. S největší pravděpodobností bude přerušených několik žil vodiče výhřevu, tím se pak zvýší odpor a účinnost výhřevu klesá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Obecne maji sedadla v SIII strasne pomaly nabeh. Je mozne, ze ti to prijde jako zavada, ono je to pritom tak blbe uz z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července predne ak topia slabo, je mozna ciastocna korekcia teploty cez diagnostiku. mne na O3 hriali az moc, musel som znizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Upravil jsem, ale rychlost nabehu se nezlepsila. Oproti Octavii des. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.