zoro23 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Ahoj všem, můžete mi poradit co je špatně když mi bliká kontrolka vody?Vyměnil jsem vodu v chladiči a vyčistil čidlo teploty a bliká v jednom kuse. Dík Martin Editováno: 4. Únor 2010, autor: Trigonom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Mě jsi sundanou expanzku? Když to u něaké bliká tak sundám expanzku, naleju do ní ředidlo, přotřepu, vyleju znova neleju atd... Paj jí propláchni vodou, namontuju zpět a naleju chladící kapalinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoro23 Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Ahoj jo měl jse sundanou i expanzku a umyl jsem ji ale ne ředidlem myslíš že to pomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Mě jsi sundanou expanzku?Když to u něaké bliká tak sundám expanzku, naleju do ní ředidlo, přotřepu, vyleju znova neleju atd... Paj jí propláchni vodou, namontuju zpět a naleju chladící kapalinu. akym riedidlom to umyvas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoro23 Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 ještě žádným poradíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Které je poruce, Nitroředidlo nebo S6006... Tím se smeje i mastnota, jen proplach vodou nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 jj,taky mě to dělalo,bylo to zanesené čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.