Publikováno Prosinec 21, 200618 r Ahoj všem, můžete mi poradit co je špatně když mi bliká kontrolka vody?Vyměnil jsem vodu v chladiči a vyčistil čidlo teploty a bliká v jednom kuse. Dík Martin Upraveno Únor 4, 201015 r od Trigonom
Prosinec 21, 200618 r Mě jsi sundanou expanzku? Když to u něaké bliká tak sundám expanzku, naleju do ní ředidlo, přotřepu, vyleju znova neleju atd... Paj jí propláchni vodou, namontuju zpět a naleju chladící kapalinu.
Prosinec 21, 200618 r Autor Ahoj jo měl jse sundanou i expanzku a umyl jsem ji ale ne ředidlem myslíš že to pomůže?
Prosinec 21, 200618 r Mě jsi sundanou expanzku?Když to u něaké bliká tak sundám expanzku, naleju do ní ředidlo, přotřepu, vyleju znova neleju atd... Paj jí propláchni vodou, namontuju zpět a naleju chladící kapalinu. akym riedidlom to umyvas ?
Prosinec 21, 200618 r Které je poruce, Nitroředidlo nebo S6006... Tím se smeje i mastnota, jen proplach vodou nestačí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.