Petr Svetr Vloženo včera v 20:23 Sdílet Vloženo včera v 20:23 (editace) to asi těžko, jak se dívám na tyto fotky, je to totožné, jedno je lift a druhé kombi Editováno: před 5 hodinami, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo včera v 22:21 Sdílet Vloženo včera v 22:21 A to ukazuje co? Můj problém je, že nejde dát síť do poloviny hloubky kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami před 19 hodinami, kjus napsal: A to ukazuje co? Můj problém je, že nejde dát síť do poloviny hloubky kufru. co to ukazuje? že je to úplně stejné jako to měl Super III, tečka... nesrovnavej Superba IV s ničím jiným než je/byl Superb III ... a smiř se s tím nebo si kup jiné auto... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Nevidím důvod srovnávat pouze s předchozím superbem. Neustále jsou tu i srovnání s kodiaqem a passatem. Smiř se s tím, nebo si najdi jinou zábavu. Pokud jde o sítě v kufru, má Octavia prostě navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Jako videl sem hodně,ale dohadovat se kvuli sitim to teda jeste ne😂 v živote jsem site v jakemkoli aute nepouzil. Cest vam asi je pouzivate kazdy den 😂 Editováno: před 3 hodinami, autor: bazycek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami No pointa mého sdělení byla, že jen kvůli sítím bych do servisu rozhodně nejezdil, protože stejně stojí za houby. Netušil jsem, že z toho bude křížová výprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami No ono ja to chapu i kdyby to bylo jen kvuli sitim,coz nebylo jelikoz michal b mel celkem dost veci co jim sdelil. Me do auta nedali destnik a i kdyz sem skodovacky destnik jak v s1-s3 i ted s4 nikdy nepouzil tak me proste sralo,ze sem nedostal co jsem proste zaplatil i kdyz to je vec co nepouziju. Taktez jsem myslel ze mi tam nedali deky k packetu ktere jsem nasel az po mesici 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.