david333 Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna (editace) Ahoj, je mi to divný a v drtivé většina času se to neděje, ale pamatuju si 2 situace kdy jsem stál vedle rapida (v autě nikdo nebyl) a on se sám zamknul, tak jsme ho odemknul a po krátké době se zase zamkl, a tak dokola. Ale jak říkám v tak 95% se auto samo nezakmne takhle automaticky, tak to nechápu. Díky škoda rapid 1.2 tsi 81kw, joy Editováno: 7. Ledna, autor: david333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna Pokud odemkneš auto a neotevřeš dveře, samo se po nějaké době zamkne. To není chyba, tak to má být. Je to tento případ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david333 Vloženo 7. Ledna Autor Sdílet Vloženo 7. Ledna aha zajimave, asi to je tim, uz si nepamatuju to prvni odemknuti jak to bylo ale je pravda ze pak jsem to jen odemknul a dvere neotevrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna Tak to běž vyzkoušet. PS: Občas je vhodné si napřed přečíst manuál k vozidlu, než zakládat téma... Ochrana proti nechtěnému odemknutí vozidla Pokud vozidlo odemknete a během 45 s neotevřete žádné dveře ani víko zavazadlového prostoru, vozidlo se automaticky zamkne a zapne se bezpečnostní pojistka, resp. varovné zařízení proti odcizení vozidla. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.