Znedlob Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna Ahoj, k čemu je prosím toto relé u pojistek? Je poměrně horké. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna Napájecí relé svorky 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 15. Ledna Autor Sdílet Vloženo 15. Ledna A nějaký konkrétní popis nemáš? Co konkrétně to má na starosti? Ráno jsem na to sahal a bude to mít tak 60°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna spínaná napájecí větev v podstatě všechno co se ti v autě zapne po zmáčknutí start tlačítka (otočení klíčku do polohy II) tzn. pár Ampérů tama asi poteče, jestli je ale taková teplota normálně to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 15. Ledna Autor Sdílet Vloženo 15. Ledna Jako ruku na tom udržím. Je fakt, že s ohledem na výbavu se není čemu divit ze to tak hřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna Mě jenom fascinuje na co všechno lidi šmatají a prohmatávají 😄 . Jinak asi tak jak píše Donut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 15. Ledna Autor Sdílet Vloženo 15. Ledna Primárně jsem řešil zapojeni smartboxu od kamery, takže jsem o to zavadil omylem. 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.