lukas0077 Vloženo 1. Února Sdílet Vloženo 1. Února (editace) VID20240203150922.mp4 Dobrý den, koupil jsem Octavii 3, s motorem 1.5 tsi, najeto 95 000 km. Mechanik mě upozornil na zvýšenou hlučnost motoru "cvakání", cca prvních 30 vteřin u studeného startu. Má podezření na vadný přesuvník vačkového hřídele. Ve Škodovce tvrdí, že je ten hluk normální, mi to teda úplně normální nepříjde. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji. Editováno: 3. Února, autor: lukas0077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února Je to normálny jav u týchto motorov. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas0077 Vloženo 4. Února Autor Sdílet Vloženo 4. Února Na youtube lidi píšou, že se jedná o výrobní vadu turba, táhlo turbo má velkou vůli a řeší to vymezovacími podložkami anebo výměnou turba. Přikládám odkaz na video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas0077 Vloženo 15. Února Autor Sdílet Vloženo 15. Února Výsledek: reklamace u prodejce Škoda plus v rámci prodložené záruky. Závada odstraněna - uvolněna příruba na turbu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumsang Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Ahojte, chcem vás pekne poprosiť, ci sa s týmto niekto stretol a ak ano, tak čo za tým bolo? Neviete čo spôsobuje to hrkotanie po naštartovaní? O3 fl 1.5 tsi s dsg 2018? Ďakujem 20240219_211831.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonio Vloženo 4. Června Sdílet Vloženo 4. Června (editace) Motor má cca 175tis , je podezření na přestavovač u rozvodů, patrný únik oleje. Editováno: 30. Července, autor: Sidonio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.