Jardavavr Vloženo 2. Února Sdílet Vloženo 2. Února Zdravím mám prosbu mám Škoda Octavia 2 Scout 4x4 1.8tsi 118kw hlásí chybu motoru diagnostika píše snímač tlaku paliva ten je výměn dále netěsnost v sacím systému od turba směrem dolů vyměněno a škrtící klapka vzduchu také nová stále hlásí chybu netěsnost v sacím systému snímač tlaku paliva a něco na první válci signál sporadicky nevíte někdo co to může být předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Února Sdílet Vloženo 2. Února Název tématu je opravdu "výstižný"... Upraveno do podoby v souladu s pravidly fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února Několik chyb, které se u mně vyskytly s poruchou sání (doprovázeno chybou P2015 - mechanická závada). V jakém stavu jsou vířivé klapky? 000369 - rada valcu 1: system odmerovani paliva P0171 - 000 - system prilis chudy - Sporadická 004506 - Snímac tlaku paliva -G247 P119A - 000 - chybná funkce - Sporadická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardavavr Vloženo 6. Února Autor Sdílet Vloženo 6. Února Ano 1rada válců a snímač tlaku paliva mi také píše mechanikou závadu tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.