šulda Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 opraveno Jeden jediný post s tímto textem? Nebo moje Opera mini.sis špatně zobrazuje? To je materiál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bucek97 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Dneska jsem měnil žárovku osvětlení kufru a jak jsem ji vytahoval tak jsem se dotknul obou kontaktu a dostal jsem lehčí šlehu a všechno ostatní osvětlení přestalosvítít pojistka je v pořádku ale nic nesviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bucek97 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Ted jsme zjistil ze má být 7.5 pojistka a je misto ni 25 nebude problém ze neco tím pádem shořelo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února No 25 místo 7,5 je docela hardcore. Když tam dáš novou správnou pojistku tak něco nefunguje, nebo hned pojistka praskne, nebo co to dělá. Člověk aby to z tebe doloval 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bucek97 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února 7.5 jsem tam dal a nic to nedělá pojistka drží ale nic nesviti 😂😂 já vím nemám moc dobre vysvetlovaci techniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Ostatní nesvitici žárovky jsou ok? Tohle je těžký... Koukni na žárovky, změř napájení na pojistkach, indikací otevřených dveří to má? Ta funguje? Musíš jít krok po kroku, to se od klávesnice jinak těžko zjišťuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.