Přejít na obsah

Nefunkční osvětlení interiéru Škoda octavia 2


honza72

Doporučené příspěvky

nemůže byýt vadné relé, které zajištuje napájení celéího vnitřního osvětlení? Zkus po uzamčení vozu dálk. ovládáním poslouchat, zda po chvíli klapne relé v palubce (musíš samo sedět uvnitř vozu). Po chvíli po uzamčení se totiž pomocí toho relé odpojuje vnitřní osvětlení. Znovu se zapne při odemčení nebo ručním zapnutí vnitřního osvětlení - např. kdyby jsi chtel v noci spát ve voze uzamčen, aby jsi si mohl svítit. U mé Oct. Elegance to takto mam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
Mam dalsi problem, koupil jsem auto, ve kterem po poslednim servisu prestalo svitit vnitrni osvetleni pri otevrenych dverich. Nesviti ani vzadu, ani v kufru...Pojistka je v poradku, asi je to kodovanim a diagnostikou..Nevite jak na to?

Honza

Mas maxi DOT? Mne sa stalo to iste, ked som sa hral v jeho nastaveniach. Tak som to vratil do povodnych hodnot a uz to zase funguje. Neviem Ti ale presne povedat, v ktorych nastaveniach to je.

Jonty.

Editováno: , autor: Jonty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Při odemknutí auta ani při otevření dveří nefunguje osvětlení interieru jak ve předu tak nad zadnimi sedadly v kufru světlo svítí. Nevíte náhodou někdo čím by to mohlo být? Na pojistky jsem se díval a ty vypadají vpohodě. Jinak auto jsem koupil před dvěma dny z bazaru takže nevím jak dlouho to nefunguje všiml jsem si toho bohužel až doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nesvítí to ani při zavřených dveřích ani když otevřu jiné dveře. Žarovkama si nemyslím že by to bylo ale mohl bych se na ně podívat nevíte jak se knim dostat?

Velmi jednoducho: tenkym srobovakom, na prednej strane vycvaknes ten plastovy kryt. Mas to nakreslene aj v prirucke k autu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

navíc při otevření dveří od řidiče nesvití světýlko ve dveřích a maxidot nesignalizuje že jsou dveře otevřene. U ostatních dveří je to vpohodě.

No to je uz lepsie zistenie. Presne toto som mal , ked auto malo 2 mesiace. Pri montazi Alarmu v servise zle zacvakli manzetu vo vodicovych dverach, nasledkom coho tam zatekalo a uplne odpalilo 2 piny v tom sirsom dverovom konektore(ma velmi tenke piny) . Mne naviac pri zatvoreni alarmom nezatvorilo vodicove dvere(alarm aktivny-vsetky dvere zavrene-vodicove nie) :angry: . V servise mi v konektore tie dva piny vymenili . Moze to byt samozrejme aj nieco ine....isiel by som ale hlavne po tych vodicovych dverach :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám stejný problém. Z ničeho nic mě přestalo svítit vnitřní osvětlení při otevřených dveřích. Nesvítí přední ani zadní světlo (spínač je v poloze "symbol otevřených dveří"), po přepnutí spínače do polohy "symbol trvalé svícení" není problém. Pojistka je v pořádku, varovné světlo v předních dveřích svítí a i osvětlení zavazadlového prostoru svítí. Nevíte čím to může být ?

Millu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, mám podobný problém. Koupil jsem O II, r.v. 2006 a nefunguje osvětlení interiéru (vpředu, vzdadu, kufru), světlo ve dveřích funguje. Pojista je v pořádku, řídící jednotka hlásí chybu "Terminal 30 for Interior Lighting: Electrical Fault in Circuit". Nevíte prosím, co to znamená? Kde a co mám hledat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Typoval bych zámky (mikrospínače), nebo kabelový svazek dveří..........

Kde bych nasel ty mikrospinace a jak to vypada? Sry, jsem vice mene jen uzivatel vozu, ale potrebuji je najit z jineho duvodu. Dal jsem do vnitrniho osvetleni LEDky a kdyz je spinac v poloze otevrenych dveri, tak ty LEDky nepatrne sviti. V obchode, kde jsem LEDky kupoval me rekli, ze ten mikrospinac muze byt navlhly, tak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravim vsechny,

 dnes jsem zjistil, ze se mi po odemknuti nerozsvecuje vnitrni interierove osvetleni. Zkontroloval jsem zarovku a ta je OK. VAG hlasi nasledujici poruchu:

 

00059 - svorka 30 pro vnitrni osvetleni

 

info o zavade:

 svorka 15 ZAP

Napeti: 11.65V

ZAP

VYP

svorka 50 VYP

VYP

VYP

 

Je vnitrni osvetleni chraneno nejakou pojistkou nebo to jde primo do BCM ? Zarovka v kufru taktez nesviti. Na prepinac osvetleni nijak nereaguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...