tove Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Koupil jsem bezdratovou nabijecku s drzakem Nilkin. Po propojeni kabelem s USB C se to spoji a nabiji, po chvili vypne a tak porad dokola, tu nabijecku jsem i vymenil a porad to samy, v Touranu obe funguji vpohode. Kabel jsem taky vymenil. Nemuze to byt tou zasuvkou USB C ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Myslím si, že áno, môže to byť slabým usb portom, Touran ho možno má silnejší. Ktovie, aké silné porty má Karoq. Dnes som čítal, že O4 FL dostane 45W usb-c, ktoré majú byť 3x silnejšie ako predFL. Čiže ak súčasná O4 má 15W, Karoq bude na tom podobne..... 10-15W? Ak máš v aute viac usb portov, vyskúšaj pripojiť do iného. Ani mne vo Fabii nechcela bezdrôtová nabíjačka nabíjať mobil cez žiadny USB port. Musel som ju pichnúť do nabíjačky zapojenej v autozapaľovači. Ale ani tu nepostačovala stará bežná 2,1A nabíjačka. Musel som si zaobstarať silnejšiu, skúsil som nejakú s QuickCharge 3 a tá zafungovala, mobil začalo nabíjať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.