mikyhu Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Zdravim chtěl bych se zeptat nevíte někdo jestli má octa 1.6 55 kW čidlo teploty nasavaneho vzduchu a popřípadě kde je? Viděl jsem ho nabízet v katalogu AutoKelly ale vůbec nevi jestli ho mám v autě. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 To nikdo neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 máš ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THOMAPi Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Snimanie teploty nasavaneho vzduchu je vo vahe vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 ee, toto je motor co byl ve feliciích, nemá váhu vzduchu je tam klasická škrtící klapka podle její polohy se udává množství paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THOMAPi Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Aha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Zdravim chtěl bych se zeptat nevíte někdo jestli má octa 1.6 55 kW čidlo teploty nasavaneho vzduchu a popřípadě kde je?Viděl jsem ho nabízet v katalogu AutoKelly ale vůbec nevi jestli ho mám v autě. Díky Jak psal Váša, je tam. Pokud stojíš u motoru, je na levé straně škrtící klapky. Je přidělaný dvěma imbusy, potom se vytáhne směrem k podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 OK diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.