Ihnaja Vloženo 19. Únor 2024 Sdílet Vloženo 19. Únor 2024 Ahoj, potřeboval bych radu. Mám Octavii 1 1,6MPI R.V2004. Auto mi ztrácí výkon při zapnutí pravého blinkru, výkon se propadne a poté zase naskočí. Myslel jsem si, že to dělá při nízkých otáčkách, nicméně včera jsem jel po dálnici, chtěl se zařadit doprava, zapl blinkr a výkon auta se propadl(bylo to cítit a otáčky jsem měl okolo 5000). Ten výkon se propadne jen na chvilku. Dnes jsem to znovu testoval, kdy jsem jel rovně, zapl pravý blinkr a výkon se na chvilku propadl. Nevíte po čem jít? Když zapnu pravý blink a u toho stojím na brzdě například na světlech, tak mi i světlo vevnitř a to lupání(znamení zaplého blinkru) dělá splašené zvuky a je to strašně rychlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 1. Duben 2024 Sdílet Vloženo 1. Duben 2024 Měl jsem něco podobného, ale blbnul mi levý blikač, když jsem chtěl předjíždět, dal jsem blikač a poklesl výkon... Vyčistil jsem všechny kostry u světel a patice žárovek na levé straně. A bylo po problému. A o pár let před tím podobný problém s tím lupáním a zvuky...a to byla celá páčka blikače pod volantem, chvíli pomohlo prostříknutí kontaktolem a pak výměna, je to častý koncernový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.