Přejít na obsah

Kvalita interieru...

p2p

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Ahoj, mam najeto cca 1000 km s provedenim L&K a v interieru nic nevrze, naopak jsem mile prekvapen jeho kvalitou a pouzitymi materialy (porovnavam s lonskym Kodiaqem). Skoda jen absence prihradky na bryle ve strope a te vedle ovladani svetel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvalita je celkem dobrá. Přecházel jsem z Audi A4 B9 2016 a zvykl jsem si :) Mám najeto také cca 1000km v L&K.

Co mi vadí:

• kruhové ovladače pod displejem jsou ultra laciné, hýbou se v ruce, jdou hrozně lehce otáčet, že se snadno dostanu na jinou pozici, než chci (středním si měním jízdní profily). Tohle je vyloženě provar v jinak pěkném interiéru, kolik by stálo tam dát lepší? Pocit z interiéru by násobně stoupnul
  • levné plasty ve středovém tunelu, resp. pod loketní opěrkou - když tam dám třeba klíče nebo něco tvrdšího, tak to bouchá dutými lacinými zvuky
  • páčky na blinkry/volič rychlostí je také celkem laciný. Zejména u blinkrů jsou i dost cítit ostré hrany jednotlivých částí páčky, jako by to bylo Aliexpressu
  • motor (2.0 TDI 142kw) mi přijde v zátahu hlučný a jeho zvuk je dost traktorovitý. Jinak je odhlučnění lepší, než bylo v A4, ale motor to trochu kazí. U benzínu to asi bude dobré

Jinak jsem si zvykl a jezdím s tím teď celkem rád. Kdyby vyladily tyhle detaily, tak je to vlastně super auto. Stálo by to na nákladech nic, ale asi je třeba držet v koncernu hierarchii, tak tam musí pár laciných věcí nacpat...

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ja mam momentalne pozicany Superb L&K sem tam vrzga dekoracna lista na palubnej doske (imitacia dreva), nieco praska v oblasti vyduchov vetrania tiez sem tam,  ked idem pomaly po zlej ceste tam vrzga samozrejme panorama (pri vyssich rychlostiach to zanikne v inych ruchoch). Mam dojem ze hluk od kolies je vyssi ako u noveho Kodiaqa (moze byt aj znackou pneu). Aerodynamicky hluk okolo A stlpikov je nizsi ako u SIII aj ako u noveho Kodiaqa - subjektivny nazor.

20240706_104737.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...