provit Vloženo 13. Březen 2024 Sdílet Vloženo 13. Březen 2024 Mám 1,6 TDi model 2021 naj. 50 tis. a kapalina byla na spodní rysce, tak jsem dolil 0,25 l destilky. Nyní nevím zda mám kapalinu G 12 nebo G 13. Obě jsou růžové nebo červené a v návodu je dolévat G 12 a někdo říká, že už mám G 13. Kde je pravda děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Březen 2024 Sdílet Vloženo 13. Březen 2024 Jestli máš v návodu G12, tak lej G12. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuba23 Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Cokoli dam vic, tak pry stejne vytece nebo se vypari, za studena lehce nad ryskou Min je OK. Ted jsem 8000 po rozvodech a opet studene na min, po jizde teple na max.. Ja bych tam nic nelil, i kdyz u starsich aut jsem byl taky zvykly, ale nechal bych si chladici okruh zkontrolovat a zmerit v servisu a hlidal si to. Viz vlakno o vodni pumpe/chlazeni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.