David mejvak Vloženo 16. Březen 2024 Sdílet Vloženo 16. Březen 2024 Ahoj, mám Octavii 3 2014. S rádiem Columbus mib 1 a Cantonem. Mám možnost koupit celé rádio co podporuje smartlink ale nejsem si jistý zda bude fungovat s mojim displejem Columbus. Zesilovač pro mib 2 mám, USB taky. Řekl by mi někdo zda podle fotek dokáže zjistit jestli to půjde do mého auto s mib 1? Foto je rádia co mám možnost koupit. Poté bych potřeboval nakodovat kameru, jelikož mám čtení dopravních značek a line assist. Díky za radu a mějte se Omlouvám se jestli to zde už je ale nedohledal jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. Březen 2024 Sdílet Vloženo 16. Březen 2024 Displej kvůli rozlišení nutná výměna. Smartlink nebude fungovat bude nutné jednotku upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David mejvak Vloženo 16. Březen 2024 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2024 Ok takže k té jednotce i ten menší displej, s columbusem by byla obrazovka menší jestli to chápu správně? Tohle potřebuji vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Březen 2024 Sdílet Vloženo 17. Březen 2024 @David mejvak To co je na fotkach je ale MIB2 Amundsen a ne Columbus, nastesti u Amundsenu a Columbusu jde odstranit ochrana komponent a aktivace mimo jine smartlinku v domacich podminkach. Pro odstraneni ochrany komponent v novem zesilovaci bys musel uz asi do autorizaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David mejvak Vloženo 17. Březen 2024 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2024 Ano, na fotkách píšu že je to rádio se smartlinkem co mám možnost koupit. Já ve svém autě mám Columbus mib 1 viz foto. Takže to bude fungovat když se odstraní ochrana komponent a aktivuje smartlink? Nebude třeba rozlišení menší když má Amundsen menší displej? A druhá otázka: moje jednotka mib 1 bude fungovat na Amundsen displeji kde byla jednotka mib 2? Myslím to tak že se jen prohodí nebo zda musí také odstranit ochranu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Březen 2024 Sdílet Vloženo 17. Březen 2024 No pokud bych měnil tak bych asi měnil jednotku včetně displaye. Co vím tak vyměnit pouze vetší/menší display nejde vždy musí být takové rozlišení na které je jednotka(v kastlíku) dělaná. a druhá možná komplikace je, že do nového infotaimentu musíš sehnat parametrizaci pro canton, v případě columbusu mib2 je to jednodušší, u amundsenu mib2 nevím jestli je to možné ale třeba tu bude mít s tím někdo víc zkušeností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.