luke.bean Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Chtel bych se zeptat jestli se da dat tehlice z RS 1 na TDI 66kw Jde mi o to,jestli ma tlumic stejnej prumer,a jestli jsou stejne diry na oba kulaky a jak je na tom poloosa.. Predem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) Vaša napsal: jde to Ano, jde to. Zrovna na tom taky pracuju. Těhlice je stejná i z 1.8 turbo 110 kw. Ale RS má na 312 mm kotouč větší brzdič, to je jasný. Musí to být takové těhlice, jako je na foto... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Teda ty jsi jí dal ale do pucu!!!! No jasně musí to být FN 3 brzdič!! tyhle Těhlice mají 1.8T 110kW ,132kW a 1.9TDI 96kW!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Dekuji vsem za rady,ale jeste mi k realizaci chybi jedna tehlice. A kdyz dam z RS,tak dam jen RS kotouc 312mm? Jaky ma TDI 96kw a 1.8T 110kw kotouc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) luke.bean napsal: Dekuji vsem za rady,ale jeste mi k realizaci chybi jedna tehlice. A kdyz dam z RS,tak dam jen RS kotouc 312mm? Jaky ma TDI 96kw a 1.8T 110kw kotouc? Nevím jestli si navzájem rozumíme. Tak že pro upřesnění: brzdy z 1.8 turbo 110kw májí brzdič FN-3 a kotouč 288 RS má jiný brzdič, než je FN-3 a má kotouče 312 mm. Tady se musíš rozhodnout, jestli RS, nebo jen turbo. Dohromady to míchat nejde. Já mám zatím pohromadě tento materiál. Už mi chybí jen ložiska a brzd. desky. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Dekuji vsem za rady,ale jeste mi k realizaci chybi jedna tehlice. A kdyz dam z RS,tak dam jen RS kotouc 312mm? Jaky ma TDI 96kw a 1.8T 110kw kotouc? Nevím jestli si navzájem rozumíme. Tak že pro upřesnění: brzdy z 1.8 turbo 110kw májí brzdič FN-3 a kotouč 288 RS má jiný brzdič, než je FN-3 a má kotouče 312 mm. Tady se musíš rozhodnout, jestli RS, nebo jen turbo. Dohromady to míchat nejde. Já mám zatím pohromadě tento materiál. Už mi chybí jen ložiska a brzd. desky. mas to dost pekne natrene...cim to je udelane ?Piskoval jsi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ano, ty těhlice + štíty brzd jsou jemě opískovány a nalalkovány práškovou barvou. Brzdiče jsou origo, ty jsem jen umyl. Práškem ještě přijdou nalakovat př. ramena. Náboje kol, ty zase budou zlatě pozinkovány! Ale musím tak nějak postupně a pomalu. Všechno stojí many... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Milane ty seš blázen ( myšleno v dobrém ) - taky bych to bral takhle vyšperkované, ale na tohle jsem moc línej - to je na mě moc. Dobrá práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Milane ty seš blázen ( myšleno v dobrém ) - taky bych to bral takhle vyšperkované, ale na tohle jsem moc línej - to je na mě moc. Dobrá práce. Asi máš pravdu. Jsem tak trochu "ujetej". Ale moje auto je mi vším. Mám takovou nemoc, že kdy něco dělám, tak to musí být na úrovni. To je totiž tak: já nekouřím, nepiju, do night clubu taky nechodím, tak si raději udělám radost pěkným autem. Je jasný, že už teď je neprodejný, ale dělám to pro sebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Ja to mam jako auto na denni pouzivani.. Vysperkovanyho mam trosku neco jinyho http://www.hubnermotorsport.com/page.php?5 Editováno: 7. leden 2007, autor: luke.bean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Já mám zatím pohromadě tento materiál. Už mi chybí jen ložiska a brzd. desky. Tak to tam pak dávej opatrně ať si to neodřeš, měnil jsem teď ložiska a žádná sláva!! Jinak pokud by měl někdo zájem , mám jednu těhlici na pravou stranu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Milane ty seš blázen ( myšleno v dobrém ) - taky bych to bral takhle vyšperkované, ale na tohle jsem moc línej - to je na mě moc. Dobrá práce. Asi máš pravdu. Jsem tak trochu "ujetej". Ale moje auto je mi vším. Mám takovou nemoc, že kdy něco dělám, tak to musí být na úrovni. To je totiž tak: já nekouřím, nepiju, do night clubu taky nechodím, tak si raději udělám radost pěkným autem. Je jasný, že už teď je neprodejný, ale dělám to pro sebe! Koukam ze v tom nejsem sam, takovejch blaznu je vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 JasteR: ne, vážně v tom nejsi sám! To tě ujišťuji. Jedno vím jistě, že kdybych si koupil novou dvojkovou RS (ne že bych jí nechtěl) ale asi bych se zbláznil. Protože na takovým autě se už nic nedá dělat! Snad jen vyprášit koberce, vyleštit okna a dolít vodu do ostřikovačů. A to není nic pro mě. Já se s mojí micinkou musím tak trochu "pomazlit", když na ní něco dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 JasteR:ne, vážně v tom nejsi sám! To tě ujišťuji. Jedno vím jistě, že kdybych si koupil novou dvojkovou RS (ne že bych jí nechtěl) ale asi bych se zbláznil. Protože na takovým autě se už nic nedá dělat! Snad jen vyprášit koberce, vyleštit okna a dolít vodu do ostřikovačů. A to není nic pro mě. Já se s mojí micinkou musím tak trochu "pomazlit", když na ní něco dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Dekuji vsem za rady,ale jeste mi k realizaci chybi jedna tehlice. A kdyz dam z RS,tak dam jen RS kotouc 312mm? Jaky ma TDI 96kw a 1.8T 110kw kotouc? Nevím jestli si navzájem rozumíme. Tak že pro upřesnění: brzdy z 1.8 turbo 110kw májí brzdič FN-3 a kotouč 288 RS má jiný brzdič, než je FN-3 a má kotouče 312 mm. Tady se musíš rozhodnout, jestli RS, nebo jen turbo. Dohromady to míchat nejde. Já mám zatím pohromadě tento materiál. Už mi chybí jen ložiska a brzd. desky. Tak Milane tady smekám to je hodně pěkné a kvalitně odvedené..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Díky Martine RS, ale už se mi tady někteří začínají smát, že to dělám na etapy 3/4 roku! 1. Nic si z toho nedělám, proto že každý rozumný člověk ví, že takový velký přestavby taky stojí velký many!!! A já ty many musím shánět postupně, jinak mě to zabije. Ono totiž dát během roku do auta cca 50 000,- to není jen tak!! 2. Ten člověk co to napsal, zřejmě ještě nic takovýho nedělal, tak proto o tom ví kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Díky Martine RS,ale už se mi tady někteří začínají smát, že to dělám na etapy 3/4 roku! 1. Nic si z toho nedělám, proto že každý rozumný člověk ví, že takový velký přestavby taky stojí velký many!!! A já ty many musím shánět postupně, jinak mě to zabije. Ono totiž dát během roku do auta cca 50 000,- to není jen tak!! 2. Ten člověk co to napsal, zřejmě ještě nic takovýho nedělal, tak proto o tom ví kulový. Bud v klidu.Vzdyt je to prece tva vec,a i kdyby jsi to delal 10 let,muze to byt ostatnim putna. Tak se nenech rozhodit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Upgrade brzd na 312 se nezadržitelně blíží!! Včera mi zase přibyl další materiál. Mám nazinkované náboje a 2 ks nových ložisek FAG. Teď potřebuji vytočit přípravek k nalisování ložisek do těhlic, ale jaksi soustružník nemá čas... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 mamma mia! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 poradí mi někdo jiné brzdy mam slabé TDi a chci dát dopředu jiné brzdy než origo .Nevim jestli RS nebo zřeba BREMBO ,mam 17" kola tak poradí někdo (kdyzž budete vědět i cenové relace budu rád) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 poradí mi někdo jiné brzdy mam slabé TDi a chci dát dopředu jiné brzdy než origo .Nevim jestli RS nebo zřeba BREMBO ,mam 17" kola tak poradí někdo (kdyzž budete vědět i cenové relace budu rád) díky Pokud uz mas vzadu taky kotouce, tak to bohate staci na ten motor, pokud ho nebudes upravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 jde mi hlavně o to jak to vypadá .Natírat se mi to nechce ,hci tam dát něco pěknýho a taky funkčního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 ty tehlice te neminou v zadnym pripade. jinak Ø312 ma RS (zelena barva), Golf IV GTi (cervena barva), Audi TT (stribrna barva) a pak modry brzdice ma Golf IV R32, ale ty jsou jeste vetsi a uz 4 pistkovy. Seat Leon Cupra-R ma vepredu Brembo 4-pistkovy a kotouc Ø323. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak jsem to pořešil ,sehnal jsem př. kotoučovou nápravu z RS komletní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.