Publikováno Prosinec 28, 200618 r Nemáte prosím někdo zkušenost s doděláním dálkového ovládání na Fabii RJ CZ KEY od firmy TrackPro? Nevím kam zapojit drátek pro odemikání kufru. Jde to zapojit rovnou na mikrospínač co je v klice 5. dveří???
Prosinec 28, 200618 r máš k tomu schému? pripojenie výstupu dialky na ten spínač v kufri ti nepomôže pretože ked zamkneš auto už spínač nefunguje. ešte by bolo jedno riešenie..
Prosinec 28, 200618 r Autor Schéma k tomu bohužel není. Jen tento popis zapojení kabelů. Když to připojím na mikrospínač na 5- dveřích tak to opravdu funguje jen při otevřeném centrálu.
Prosinec 29, 200618 r no ved hej, ked raz zamkneš na spinač v 5tych dverach sa neberie ohlad. už som to tu niekedy riešil..išlo by to a to tak že by si dorobil relatko ktore by bolo ovladane z dialky a bolo by napojene na ružový kablík. tak by to išlo. nie som doma tak ti neviem hodiť schému...:-(
Prosinec 29, 200618 r Autor O tom jsem také už uvažoval. Nespěchá to, tak až budeš doma, hoď mi ho sem prosím. Díkes
Leden 23, 200718 r Chtěl jsem se jen zeptat, zda nevíte, jestli u orig. dálkového ovládání CZ při zamčení a odemčení (central z výroby) blikají blinkry jako signál zamčení odemčení. díky moc !!
Leden 23, 200718 r ja mám origo centrál na dialku a mne blikajú ale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali
Leden 23, 200718 r ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu?
Leden 28, 200718 r ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Tak to mám a blikne to třikrát při odemčení a jednou to svítí při zamčení
Únor 5, 200718 r ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Tak to mám a blikne to třikrát při odemčení a jednou to svítí při zamčení A jeden postřeh; funguje tak na pět až sedm metrů od auta ..
Únor 6, 200718 r ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Tak to mám a blikne to třikrát při odemčení a jednou to svítí při zamčení A jeden postřeh; funguje tak na pět až sedm metrů od auta .. A dneska u pumpy jen 2.5m !!!
Únor 6, 200718 r ja by som radšej ten menší dosah, už sami parkrat stalo v robote pri parkovisku že som nechtiac namiesto služobaka odomkol mojim klučom a nebol som si isty čo a jako....
Červen 8, 200817 r Ahoj Profor já mám taký menší problém mám neorigo centrál a neorigo alarm značky Track pro CS13 od té samé firmy jsem si koupil odskok 5tých dveří v sadě byl mikrospínač, kabeláž a motorek, v návodu je napsane že motorek mám připojit takhle hnědý drát na kostru a černý drát je kladný pól, a mikro spínač má hnědý na hnědy v konektoru který je připravený od výroby že prý je ukostřen a druhý drátek de do té samé patice je hnědo bílý do hnědo zelenýho v konektoru tenhle kabel vede do předu pod palubku a mění se v hnědo modrý. já jsem s toho vol aký zmetěný vůbec to nechápupleas help
Červen 9, 200817 r OK tie farby: hnedý je vždy kostra tie ostatné farby máš podľa návodu k tomu odskoku alebo odčítal si z auta? asi si to odčítal z návodu podľa toho čo čítam pretože podľa schémy sa mi tie farby nezhodujú. Potom, k tomu odskooku je RJ alebo len motorček?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.