Publikováno Duben 10, 20241 r Kdyz pretocim volant, tak padla muzou byt obrazene, a uz se mi stalo, ze jsem misto manualniho prerazeni nahodu podradil dolu. Celt jsem ze nejaka BMW s automaty maji na stredovem panelu moznost radit nahoru i dolu, a tudiz clovek neni zavisly na padlech ktere muzou byt obracene pri pretocenem volantu. Takze dotaz: lze v superb 3 na automaticke prevodovce radit v manualnim rezimu i jinak nez padlama? Ja myslim ze ne, ale radsi jsem se zeptal 🙂
Duben 10, 20241 r Zkousel si prehodit paku volice v D rezimu doprava ? Prepne se do manualu a muzes jet sekvenci Upraveno Duben 10, 20241 r od roubic
Duben 10, 20241 r Autor Jo to vim ze doprava to nahodi manualni rezim, ale jak pak radis krome padel?
Duben 10, 20241 r Autor 12 minutes ago, Martab said: Viz manuál k autu Aha, to jsem nezkousel radit posunem paky kdyz je v manualnim rezimu.
Duben 10, 20241 r Před hodinou, haf napsal: Jo to vim ze doprava to nahodi manualni rezim, ale jak pak radis krome padel? Zatlačíš páku dopredu, alebo dozadu... Myslíš, že načo je tam to + a -...
Duben 10, 20241 r Autor Tak razeni v manualni rezimu volici pakou funguje, diky moc. Ted si jenom na to zvyknout 🙂
Duben 10, 20241 r @haf pokud si jezdil s bmw, tak si nezvyknes na to, ze je to opacne ... Upraveno Duben 10, 20241 r od hamoun
Duben 10, 20241 r Autor nejezdil, jezdim i s manualem, takze zvykacka "z manualu". Upraveno Duben 10, 20241 r od haf
Duben 10, 20241 r @roubic kdyz chces jet nejake serpentiny nebo klikate okresky, musíš. jinak to nejede tak, jak potrebujes. @haf tak to pujde ale myslim, ze v situaci, kdy mas volant otoceny "na ruckovani", nemas co řadit zjistis, ze ty padla jsou nakonec lepsi. nemusis poustet volant. obecne je tema zobdpovezeno. techniku jizdy apod resit dale neni potřeba. s tim se pobije kazdy sam Upraveno Duben 10, 20241 r od hamoun
Duben 10, 20241 r Autor @roubic 206kw se s manualem nedela a ja chtel 206kw, auto je tak tiche ze manualni razeni v nizkych otackach se stejne neda radit pocitove podle zvuku - takze jsem rad ze mam automat. Ted jsem vyzkousel radit volici pakou, a jak rika @hamoun , padla jsou lepsi. Radit dvojku smerem od sebe je divne 😀 . Je fakt ze kdyz jsem jel jizdu do vrchu se serpentynama, tak jsem podrazoval padlama, a pred zatackou uz mel prerazeno na stupen co chci na vyjezdu, takte pri otaceni volantu/ruckovani radit nebylo treba. No budu zkouset oboje, a uvidim co mi vyjde lepe - tusim ze padla. Upraveno Duben 10, 20241 r od haf
Duben 19, 20241 r Autor Tak jsem zjistil ze Ferrari 296 ma velka padla co se neotaci s volantem, a rikal jsem si sakra proc to neni default, a pak jsem zjistil ze Porsche 911 992 ma male padla co se otaci s volantem, a to me uklidnilo 😀 Upraveno Duben 19, 20241 r od haf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.