JFABO Vloženo 13. Dubna Sdílet Vloženo 13. Dubna Zdravím prosím o radu. Počas jízdy se rozsvítila závada airbagu . Mechanik mi to dal na diagnostiku s tím že nemá čas to spravovat . Je tam závada multikolizní brzdy přikládám fotky. Prosím kde mám hledat závadu po čem mám jít . Moc děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Dubna Sdílet Vloženo 13. Dubna Ve výpisu to máš jako sporadickou závadu, zatím bych si výpis z diagnostiky uložil a chyby smazal. Pokuď naběhnou znovu, tak až pak to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas2632 Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Zdravím mám ten samy problem jen to nemam jako sporadickou chybu.. pořadí někdo po čem jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JFABO Vloženo 4. Května Autor Sdílet Vloženo 4. Května V 13. 4. 2024 na 22:19, Sudetak napsal: Ve výpisu to máš jako sporadickou závadu, zatím bych si výpis z diagnostiky uložil a chyby smazal. Pokuď naběhnou znovu, tak až pak to řešit. Tak závada byla smazána a zatím vše v pořádku. Děkuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.