bercom Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Dnes jsem zjistil, že mám poškrábané čelní okno. Jak jsem to udělal, to nepochopím, na škrabání používám škrabku z um. hmoty. Přímo ve výhledu mám tři svislé rýhy. Neví někdo prosím , jestli to jde nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 otes si poškrábal okno tak že u kraje kde nechají stěrače bordel nabral kamínek a pak s ním pojezdil cely sklo opraví se to tak že si necháš vyměnit sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 I skrabka z umele hmoty zpusobuje skrabance na skle... Staci, kdyz se do te umele hmoty pri skrabani zakousne treba drobnej kaminek a muzes ji zahodit nebo skrabat dal, ale s trvalyma nasledkama na skle. Ja neskrabu, rozmrazuju sprejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Je riziko, že po výměně čelního skla začne karoserie rezavět v místě uložení skla? Formana mi takto v AutoskloTS zdevastovali. Po výměně se začali dělat puchýre pod lakem... Při montáži poškodili lak a pak to letělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 (editace) pokud poškrábou lak a neopraví to tak se není čemu divit jinak výměna skla nemá na rezivění vliv, sklo by se nemělo karosérie nikde dotýkat, mělo by být na lepidle Editováno: 30. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 No, ale když je okta pozink, tak by to mělo být OK? Sklo se lepí, nebo jak je uchycené? Jel jsem za náklaďákem s pískem či jakým bordelem a než jsem ho stačil předjet, tak mám jemné tečky po celé ploše skla. V protisvětle fakt nebezpečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 nech to sklo vymenit - kdyz to nedela nejaky pako tak bez rizika :-) a pokud to udelas chytre muzes mit i novou znamku na dalnici ale to je jiz pokracovani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Je riziko, že po výměně čelního skla začne karoserie rezavět v místě uložení skla?Formana mi takto v AutoskloTS zdevastovali. Po výměně se začali dělat puchýre pod lakem... Při montáži poškodili lak a pak to letělo... Na formanovi je sklo držený v té okrajové gumě, u octy je sklo přilepený lepidlem.Ale zdrbat montáž se dá na obojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Je riziko, že po výměně čelního skla začne karoserie rezavět v místě uložení skla?Formana mi takto v AutoskloTS zdevastovali. Po výměně se začali dělat puchýre pod lakem... Při montáži poškodili lak a pak to letělo... Na formanovi je sklo držený v té okrajové gumě, u octy je sklo přilepený lepidlem.Ale zdrbat montáž se dá na obojím. no co si budem rikat, zmrsit se da jakoliv prace kdyz na to nejsou ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Přesně tak, proto taky neškrábu, ale rozmazuji, ikdyž to není tak učinné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 No to jsem měl na Fabii, holt tyhle dnešní skla nic nevydrží! Teď jsem měnil sklo, jednak že už v létě protí slunci přes to nešlo koukat a jednak že jsem dostal čistý zásah kamínkem od VW Golfa "děkuji"!! Sklo tam bylo od začátku (99) a ty ďubky no hrůza! Teď se to bude jezdit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) Jestli to není žádná tragédie, tak bych výměnu být tebou nechal na jaro.... Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercom Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Co to teda do těch oktávek dávají za skla? Měl jsem 8 roků 19ku Renolda, používal škrabku a ani jeden škrábanec. Tady ještě ani nezačala zima a hned tohle. To abych si za 8 let vzal na ježdění psa a slepeckou hůl..."asi něco soudruzi ze škodovky udělai špatně". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 No to jsem měl na Fabii, holt tyhle dnešní skla nic nevydrží! Teď jsem měnil sklo, jednak že už v létě protí slunci přes to nešlo koukat a jednak že jsem dostal čistý zásah kamínkem od VW Golfa "děkuji"!! Sklo tam bylo od začátku (99) a ty ďubky no hrůza! Teď se to bude jezdit! A na kolik tě ta výměna přišla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 udelej to z povinnyho ruceni nebo pripojisteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Já tonemám prasklý ale mám tam takovej důlek od kamínku před spolujezdcem a od kamínků taky různě takový ďubky,nic strašnýho ale sere to. Pojištění čelního okna nemám a jak z povinýho ručení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 No to jsem měl na Fabii, holt tyhle dnešní skla nic nevydrží! Teď jsem měnil sklo, jednak že už v létě protí slunci přes to nešlo koukat a jednak že jsem dostal čistý zásah kamínkem od VW Golfa "děkuji"!! Sklo tam bylo od začátku (99) a ty ďubky no hrůza! Teď se to bude jezdit! A na kolik tě ta výměna přišla? Pomohl mi kámoš, byl jako viník, jde to z povinného ručení ZADARMO! Někde dávají i dálniční známky zadarmo! Ale je dobré aby viník měl auto na leasing jinak mu vezmou bonusy za 2 roky! Jinak hotově by to bylo 6500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 No to jsem měl na Fabii, holt tyhle dnešní skla nic nevydrží! Teď jsem měnil sklo, jednak že už v létě protí slunci přes to nešlo koukat a jednak že jsem dostal čistý zásah kamínkem od VW Golfa "děkuji"!! Sklo tam bylo od začátku (99) a ty ďubky no hrůza! Teď se to bude jezdit! A na kolik tě ta výměna přišla? Pomohl mi kámoš, byl jako viník, jde to z povinného ručení ZADARMO! Někde dávají i dálniční známky zadarmo! Ale je dobré aby viník měl auto na leasing jinak mu vezmou bonusy za 2 roky! Jinak hotově by to bylo 6500,-Kč nebo sluzebku :-) a kdyz ho nemas jeste prasky neni nic jednidussiho nez do nej zevnitr kapku tuknout v miste ty dupky od kaminku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Aha dík,no ještě uvidím jak to provedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Na celne sklo jedine s rozmrazovacim sprejom. Domrvil som si takto sklo u noveho auta (blby kamienok sa dostal pod skrabku a cele sklo bolo doskrabane). Takze ma to stalo vymenu skla a odvtedy len rozmrazovac v spreji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 to mě to sklo jednou na OI při škrábání rovnou prasklo. Takže zásada je, hlavně ho mít pojištěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 ja mam kovovu skrabku a bez problemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 ja mam kovovu skrabku a bez problemov to myslíš tu na chodník, jo ? Ta je taky dobrá, má velkou plochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 to mě to sklo jednou na OI při škrábání rovnou prasklo. Takže zásada je, hlavně ho mít pojištěný. a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 a kolik tě stojí ročně pojistka skla? a kolik stojí nové sklo? jak často ročně měníš? to je otázka do diskuze, zda se to vyplatí Určitě vyplatí . U ČP mám připojištěný okno za 500 ročně a nový Octu stojí cca 6500,-. Auto mám 2 roky a už jsem jednou okno měnil takže jsem v plusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.