starman Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 (editace) dopadlo takhle-... psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám co vy na fotky? Editováno: 30. Prosinec 2006, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 dopadlo takhle-...psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám co vy na fotky? a ještě tato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Vytmeliť a streknuť. Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 ty voe zrDcátko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... citím s tebou( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Vytmeliť a streknuť. Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu. opravím si to, vím měl jsem štěstí, stála za domem, a průjezd kolem ní je asi 4,5metru(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... citím s tebou( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ahojte, nechcem zakladat nove tema a tak sa opytam tu.Chcem dat zrkadla do laku, kde mam co povolit ? musim dat cele zrkadlo dole alebo staci len ten plast co chcem dat do laku. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 staci len plast, zo spodu mas myslim 2-3 sroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 ale treba vybrat zrkadlo?? ked chcem sa dostat ktym srubkam?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 som sa na to dival a zo spodu zrkadla su 2 skrutky nebude asi treba nic ine vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) adam ako si dopadol??? je treba odskrutkovat tie dva srubky co su na spodku? Editováno: 16. Březen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 reso: cakam kym bude pekne pocasie ,lebo stale prsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jj viem Sestra mi hovorila ze v PU stale prsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 tak dnes som to pozrel. uvolnil som zo spodu 2 na velkom a 1 na malom zrkadle ,ale neslo vytiahnut asi treba este nieco povolit . poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) nikto neporadi? Editováno: 19. Březen 2008, autor: adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Musíš ještě vyloupnout sklo (neboj se toho) a pod ním jsou další 2 šroubky. Pak už jen krytku vysuneš směrem nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.