Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dopadlo takhle-...

psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám

co vy na fotky?

post-5-1167496150.jpg

Upraveno od starman

• Autor
dopadlo takhle-...

psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám

co vy na fotky?

a ještě tato

post-5-1167496258.jpg

Vytmeliť a streknuť.

Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu.

ty voe zrDcátko..

Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... :076:rock:

• Autor
Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... :076:rock:

citím s tebou(

• Autor
Vytmeliť a streknuť.

Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu.

opravím si to,

vím měl jsem štěstí, stála za domem, a průjezd kolem ní je asi 4,5metru((((

Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... :076  :rock:

citím s tebou(

:)

• 1 rok později...

ahojte, nechcem zakladat nove tema a tak sa opytam tu.Chcem dat zrkadla do laku, kde mam co povolit ? musim dat cele zrkadlo dole alebo staci len ten plast co chcem dat do laku.

díkes

staci len plast, zo spodu mas myslim 2-3 sroby.

ale treba vybrat zrkadlo?? ked chcem sa dostat ktym srubkam?? dik

som sa na to dival a zo spodu zrkadla su 2 skrutky nebude asi treba nic ine vybrat.

• 2 týdny později...

adam ako si dopadol??? je treba odskrutkovat tie dva srubky co su na spodku?

Upraveno od Reso

reso: cakam kym bude pekne pocasie ,lebo stale prsi.

jj viem Sestra mi hovorila ze v PU stale prsi

;)

tak dnes som to pozrel. uvolnil som zo spodu 2 na velkom a 1 na malom zrkadle ,ale neslo vytiahnut asi treba este nieco povolit . poradte dik

nikto neporadi? :mellow:

Upraveno od adam

• 2 měsíce později...

Musíš ještě vyloupnout sklo (neboj se toho) a pod ním jsou další 2 šroubky. Pak už jen krytku vysuneš směrem nahoru :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.