Publikováno Prosinec 30, 200618 r dopadlo takhle-... psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám co vy na fotky? Upraveno Prosinec 30, 200618 r od starman
Prosinec 30, 200618 r Autor dopadlo takhle-...psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám co vy na fotky? a ještě tato
Prosinec 30, 200618 r Vytmeliť a streknuť. Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu.
Leden 2, 200718 r Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo.....
Leden 3, 200718 r Autor Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... citím s tebou(
Leden 3, 200718 r Autor Vytmeliť a streknuť. Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu. opravím si to, vím měl jsem štěstí, stála za domem, a průjezd kolem ní je asi 4,5metru((((
Leden 3, 200718 r Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... citím s tebou(
Březen 5, 200817 r ahojte, nechcem zakladat nove tema a tak sa opytam tu.Chcem dat zrkadla do laku, kde mam co povolit ? musim dat cele zrkadlo dole alebo staci len ten plast co chcem dat do laku. díkes
Březen 8, 200817 r som sa na to dival a zo spodu zrkadla su 2 skrutky nebude asi treba nic ine vybrat.
Březen 16, 200817 r adam ako si dopadol??? je treba odskrutkovat tie dva srubky co su na spodku? Upraveno Březen 16, 200817 r od Reso
Březen 19, 200817 r tak dnes som to pozrel. uvolnil som zo spodu 2 na velkom a 1 na malom zrkadle ,ale neslo vytiahnut asi treba este nieco povolit . poradte dik
Červen 7, 200817 r Musíš ještě vyloupnout sklo (neboj se toho) a pod ním jsou další 2 šroubky. Pak už jen krytku vysuneš směrem nahoru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.