BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Bady,kdy se stavíš pro to smetí co ti u mě Vaša nechal?? Až budou nasmažený řízky... kdybys nehonil kapra po tržišťu taky bys možná dostal lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 tak maximálně golfíka za to ,že jsem sním pro tu OII jela Ahojky Badysku,představ si ,že mě Vašík předešel měl první jízdu Jinak ahojky Spiďáku Ahojky Ivanko, no jak je to možný tak zitra hned než pujdou sousedi do kostela lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 kdybys nehonil kapra po tržišťu taky bys možná dostal lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 OK,dej potom vedět.Ale Bady,kontejnery u nás vyvážejí v úterý,tak pospíchej a ku..a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 tak maximálně golfíka za to ,že jsem sním pro tu OII jela Ahojky Badysku,představ si ,že mě Vašík předešel měl první jízdu Jinak ahojky Spiďáku Ahojky Ivanko, no jak je to možný tak zitra hned než pujdou sousedi do kostela lol to jsou chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 zas bude společnej dlabanec ???a pak budete umejvat nádobí ? a kdo bude vařit???????? cosbyšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jsem vtěrka no 1/2 minuty a už jsem měl klíče v ruce a tradá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 zas bude společnej dlabanec ???a pak budete umejvat nádobí ? a kdo bude vařit???????? cosbyšek Tak to je vtip roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 cosbyšek To je jak Zbyšek a Ctirad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 chtělo by mu to napsat pár recentu do DP :D kafe udělal dobrý ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 To je jak Zbyšek a Ctirad... to je odkaď tadle dvojka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 To je jak Zbyšek a Ctirad... to je odkaď tadle dvojka? Tele tele ze live Štramberka... Ale nélepčí je Zdenek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 takže v útorník sraz u CPL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 To je jak Zbyšek a Ctirad... to je odkaď tadle dvojka? Tele tele ze live Štramberka... Ale nélepčí je Zdenek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 takže v útorník sraz u CPL doufam že ano, však to upřesním,ale viděl bych to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tele tele ze live Štramberka... Ale nélepčí je Zdenek... to tam točijóó ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 to tam točijóó ? Mě by zajímalo, co tam točííjóóó, abych se měl na co těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Mě by zajímalo, co tam točííjóóó, abych se měl na co těšit... otázka přímo na tělo :D ale pečou dobré ušiska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Inspirace pro nadchzejici noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 otázka přímo na tělo :D ale pečou dobré ušiska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 otázka přímo na tělo :D ale pečou dobré ušiska tak zjistíme v uterok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jak všici dělaj že tu holčinu nevidí lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jak všici dělaj že tu holčinu nevidí lol Yetti jeti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Inspirace pro nadchzejici noc A pro mě si prosím pěkného chlapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 já ju viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky