kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nahodou,jsem rad,ze delam detem radost jj to je vic lidi ale vetsinou by se meli lecit protoze to by jsi nemel Samozrejme ja ty deti nelakam na bonbony do dodavky jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ty vole,ty mas ted docela smulu podleni dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nahodou,jsem rad,ze delam detem radost strýček kochtík s pytlíkem bonbonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 A dyt to vypada docela dobre,co Spidi? Ty jsi takovej kolista a podvozkar Já už nejsem nic nechces me rict ze je pravda co si tak trochu myslim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Hoj panstvo, budte mozna radi, ze ste co ste, ja se jeste doma dovaluju s chripkou, babicku odvezla zachranka na Vinohrady s dehydrataci a je to fakt nemocnice vhodna na umreni, fakt curaci, bb spatna, a tatovi dneska rekli, ze ho ceka druha operace nadoru na mozku, 19.2., k tomu dosly prachy, takze si fakt piskam proč nedáš babičce napít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Hoj panstvo, budte mozna radi, ze ste co ste, ja se jeste doma dovaluju s chripkou, babicku odvezla zachranka na Vinohrady s dehydrataci a je to fakt nemocnice vhodna na umreni, fakt curaci, bb spatna, a tatovi dneska rekli, ze ho ceka druha operace nadoru na mozku, 19.2., k tomu dosly prachy, takze si fakt piskam proč nedáš babičce napít ja je lakam na Lego,bonbony uz nejsou v mode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Hoj panstvo, budte mozna radi, ze ste co ste, ja se jeste doma dovaluju s chripkou, babicku odvezla zachranka na Vinohrady s dehydrataci a je to fakt nemocnice vhodna na umreni, fakt curaci, bb spatna, a tatovi dneska rekli, ze ho ceka druha operace nadoru na mozku, 19.2., k tomu dosly prachy, takze si fakt piskam proč nedáš babičce napít ja je lakam na Lego,bonbony uz nejsou v mode to je fakt,dětem se kazí zoubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ty vole,ty mas ted docela smulu podleni dobou Mi povidej, vzdycky muze bejt hur, ale ze by mi bylo nejak moc hej, to e_e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Hoj panstvo, budte mozna radi, ze ste co ste, ja se jeste doma dovaluju s chripkou, babicku odvezla zachranka na Vinohrady s dehydrataci a je to fakt nemocnice vhodna na umreni, fakt curaci, bb spatna, a tatovi dneska rekli, ze ho ceka druha operace nadoru na mozku, 19.2., k tomu dosly prachy, takze si fakt piskam proč nedáš babičce napít Hmm, dobry, mas bod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak to jsi měl napsat,že jsi bližní Jsem myslel, že to víš, případně, že tě to napadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 A dyt to vypada docela dobre,co Spidi? Ty jsi takovej kolista a podvozkar Já už nejsem nic nechces me rict ze je pravda co si tak trochu myslim??? Ahojda a dobré popolední Jestli tak trochu myslíš to, co myslím i já... Spidi má hodně špatnou náladu a odstranil i avatar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 A dyt to vypada docela dobre,co Spidi? Ty jsi takovej kolista a podvozkar Já už nejsem nic nechces me rict ze je pravda co si tak trochu myslim??? Ahojda a dobré popolední Jestli tak trochu myslíš to, co myslím i já... Spidi má hodně špatnou náladu a odstranil i avatar... a ten podpis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 a ten podpis?? toho jsem si ani hned nevšiml, todle vůbec nevypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 a ten podpis?? toho jsem si ani hned nevšiml, todle vůbec nevypadá dobře Hm, povzbuďte ho někdo. Lubo, bude líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Tak tak Spidi, sice přesně nevíme, co se vlastně stalo, ale ať je to cokoliv, je třeba myslet na to, že zas bude dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Spidi tak to rekni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Spidi tak to rekni kdyz tady neni tak ti to asi tezko rekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak to jsi měl napsat,že jsi bližní Jsem myslel, že to víš, případně, že tě to napadne no napadlo,ale nebyl jsem si jist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Spidi tak to rekni kdyz tady neni tak ti to asi tezko rekne Ale tak odpovi treba az si to precte ne? Editováno: 30. leden 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobré den, tož to máme krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Dobré den, tož to máme krásně Zdarec Bady, jo dneska je to počasíčko celkem ucházející Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Zdarec Bady, jo dneska je to počasíčko celkem ucházející tady Franku celé den pršelo, no hnus, jinak fajn -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Bady, potřebuješ ještě ten plaťák (přívěs) ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Bry vecer !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky