Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 snad večeře a tu si udělám asi sám posledni dobou si toho spousty delam sam
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 posledni dobou si toho spousty delam sam to je ale smutné
baurak Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 posledni dobou si toho spousty delam sam to je ale smutné co je na tom smutneho;;
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 Sejisku už si napapaný? pouze dvě housky jejda bude i něco lepšího,né? snad večeře a tu si udělám asi sám to bude nějaká dobrota zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit
baurak Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 Sejisku už si napapaný? pouze dvě housky jejda bude i něco lepšího,né? snad večeře a tu si udělám asi sám to bude nějaká dobrota zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit óóö náročný to pán
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou že by ti bauí něco dobrého ukuchtil???
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 co je na tom smutneho;; bo vetsinou se vse ve dvou dela lepe nezli aby jsi to delal sam
baurak Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 co je na tom smutneho;; bo vetsinou se vse ve dvou dela lepe nezli aby jsi to delal sam treba na zachod chodim velmi rad sam...ale jestli sama nezvladas tak prosim jak je libo
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 bo vetsinou se vse ve dvou dela lepe nezli aby jsi to delal sam treba na zachod chodim velmi rad sam...ale jestli sama nezvladas tak prosim jak je libo vtipné o5 úžasný výkon
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 Sejisku už si napapaný? pouze dvě housky jejda bude i něco lepšího,né? snad večeře a tu si udělám asi sám to bude nějaká dobrota zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit óóö náročný to pán asi jo a na jídlo obzvláště
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 jasne kuci,rad vas posloucham,jen do me vydrž něco se najde
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 myslim,ze Badysek bude i kakat kureci palivou smes se nebojím,ale včera sem si dal pizzu s pálivou klobáskou a feferonkama, no ta mě dala
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 myslim,ze Badysek bude i kakat kureci palivou smes se nebojím,ale včera sem si dal pizzu s pálivou klobáskou a feferonkama, no ta mě dala pálilo kukátko
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně jůů a co bude??
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 myslim,ze Badysek bude i kakat kureci palivou smes se nebojím,ale včera sem si dal pizzu s pálivou klobáskou a feferonkama, no ta mě dala chudáčku
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně jůů a co bude?? tajemství šéfkuchaře
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Vloženo 31. leden 2007 já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně jůů a co bude?? tajemství šéfkuchaře s mašli pod krkem??
Doporučené příspěvky