Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak já ti teda uvařím aspoň kafi ju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak já ti teda uvařím aspoň kafi ju Tak byl by jsi byl Vaši moc moc hodnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no o tém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no o tém ? No samo, bez debat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Prosím poraďte co řikáte na tyto repro http://www.hificar.cz/reproduktory/magnat-classic-216.html ? Vejdou se do Octávky? A budou hrát dobře co myslíte? Našel jsem je za 2000Kč jinak jsem je viděl i za 3000. Tady je maj za 2 http://www.autoradia.biz/product/list/category/79.html . díky Editováno: 7. Únor 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Kde jsi je viděl za 2.000,- Kč ? Nebyly to náhodou téměř shodný Magnat Car Fit 216 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Kde jsi je viděl za 2.000,- Kč ? Nebyly to náhodou téměř shodný Magnat Car Fit 216 ??? Ne ne. Tady je maj http://www.autoradia.biz/produkt/440/magnat-classic216.html je to na vyšehradě. Maj je v akci sleva 37%. Editováno: 7. Únor 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ne ne. Tady je maj http://www.autoradia.biz/produkt/440/magnat-classic216.html je to na vyšehradě. Maj je v akci sleva 37%. Tak to je docela pěkná akce... Jinak jsi se ptal, jestli jsou do kokty, mají montážní hloubku 64 mm, takže bez problémů... Popravdě se tam vejdou i repro s větší montážní hloubkou, ale chce to menší vychytávku ve voštině dveří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ahoj kucí... tak jsem se byl zase podivat na TF a silenost...jeste ze uz tam nejsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Díky . Tak já do nich pujdu zetjra si pro ně sjedu. Teď tám mám sonky za litr 3pásmový a mám odpojený vejškáče, aby se to dalo poslouchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Díky . Tak já do nich pujdu zetjra si pro ně sjedu. Teď tám mám sonky za litr 3pásmový a mám odpojený vejškáče, aby se to dalo poslouchat. Já jdu na jaře do vytlumení dveří od tecsoundu a přemejšlím o nějakých kickbasových repro, když už tak už, dají se pořídit zhruba od 2.700,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kua ja jsem prezranej ze si jdu udelat kavu a dat neco sladkeho...da si nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Hezké odpoledne Tady sfítí sluníško Editováno: 7. Únor 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kocht slavi narozeniny a ani neprijde za kamosema do hospy na pivo, no kde to sme??!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kocht slavi narozeniny a ani neprijde za kamosema do hospy na pivo, no kde to sme??!! Nóó pěkně se vybarvil Brý den ve spolek -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Nóó pěkně se vybarvil Brý den ve spolek -_- Čao Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ahoj Badysku a spiďáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ahoj Badysku a spiďáku Ahoj Ivanko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Čao Bady... Zdar jak Plzeň předsedo, kurnik cosik hledám v computeru a todle sem našel to už je let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Zdar jak Plzeň předsedo, kurnik cosik hledám v computeru a todle sem našel to už je let No co je to za klauni...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ahoj Badysku a spiďáku Ahojky Ivanko, bude ještě veget? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ahoj Badysku a spiďáku Ahojky Ivanko, bude ještě veget? to je hezká foteška No jo ale jen do neděle pak už frčím makat táááák se mi nece,ale na drukou stranu už chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Bady, měl bych jet v horizontu tohoto kvartálu na soukromně-obchodní cestu do Srbska, nechceš mě dělat navigátora, podavače kafe a obveselovače...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to je hezká foteška No až na tu kládu, co mi dla nějakej Mudr. Šmuk před auto... A vpravo to beachvolejbalový hřiště taky nemělo chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to je hezká foteška No až na tu kládu, co mi dla nějakej Mudr. Šmuk před auto... A vpravo to beachvolejbalový hřiště taky nemělo chybu... a kdopak to je za volantem BOMBIČKY?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky