Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 bré ránko jen blbněte se zubama,mě bere už týden jen se donutit Jo jsem slišel, že ten co chodí k zubaří víc jak 3x za rok je Masochysta. Mě stačí jen 2x Bré ránko asi ták čágo Míro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jinak vše nejlepší všem Petrům v klubu k dnešnímu svátku,pokud slaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Nazdárek co nového a jakto že sloužíš, když jedu do Práglu. Jak si to múžeš dovolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Nazdárek co nového a jakto že sloužíš, když jedu do Práglu. Jak si to múžeš dovolit je to ostuda,moooc se stydím ,ale raději až ústně ......... za chvilku razím do Mostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet již týden je můj největší kamarád brufen a aulin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet již týden je můj největší kamarád brufen a aulin Jo to tak bejvá, doktor se bojí doktora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet již týden je můj největší kamarád brufen a aulin Tak ty sis našel nové kamarády? Jak chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Dobre rano Dobré Copak jsi včera chtěl???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Dobre rano Čaues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak jsem se křenil 15 minut na zubejdu a za hodku znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jinak Vsem Petrum vsecko nejlepci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak jsem se křenil 15 minut na zubejdu a za hodku znova Tak sis to aspoň užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) njn, zubařka mrkla a řekla, že tam mám pěknej bordel a že tomu musí někdo velet. Tak neváhala a vybrala jednoho šmejda kterej byl takovej na 1/2 k ničemu rozebrala ho vrtačkou dala mu tam takovou tyčku (asi žezlo) a ted na to cpe korunku, takže tam budu mít jednoho s korunkou kterej tomu bude asi velet Editováno: 22. Únor 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 njn, zubařka mrkla a řekla, že tam mám pěknej bordel a že tomu musí někdo velet. Tak neváhala a vybrala jednoho šmejda kterej byl takovej na 1/2 k ničemu rozebrala ho vrtačkou dala mu tam takovou tyčku (asi žezlo) a ted na to cpe korunku,takže tam budu mít jednoho s korunkou kterej tomu bude asi velet Takovej MALEJ velitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Dobre rano Dobré Copak jsi včera chtěl???? Chtel jsem se zeptat na kolik tak vychazi nejaky 205/ted nevim,kolik tam mam kurva/16 Asi 55? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zubarky ja nerad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Brej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Bré ránko, dnes tu máme nějaké rojení, na každém rohu policejní kontrola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Bré ránko, dnes tu máme nějaké rojení, na každém rohu policejní kontrola čau, tady naštěstí nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jo mimochodem panove,pvcera jsem prezouval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jo mimochodem panove,pvcera jsem prezouval na zimní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky