MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dobry vecer Cest mladezniku !!! cest Btw sem se Te chtel optat ... uz mas brzdy na auti ?? jj a uz maj nejakej ten tisic namotanej A spokojenost ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 co budem dělat ve Finsku Chlastat finskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dobry vecer Nazdar Jiřiku kamaráde, potažmo p*čo jestli mě teda rozumíš, jak jde live? lol zdary vary draku...no prave balim veci a v sobotu rano odjizdim Hory, lyze ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 co budem dělat ve Finsku Chlastat finskou... Tak tomu bych rozumel ... jestli muzes vzit tu silnou skodofku co si mi o ni prve psal aby nam nalozila nejaky red bully na vagon ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jo michale nechceš si tam dát brzdy z 1,6 ? kotoučky 256mm ? krásný nový ATE power... za lidovku lol to by ti šlo ni Lidovka je kolko...? nevím,někdo mě to nabízel za nějaké věci, pry za libofku, kdyžtak ti to zjistím, já ho poslal hentááám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dobry vecer Nazdar Jiřiku kamaráde, potažmo p*čo jestli mě teda rozumíš, jak jde live? lol zdary vary draku...no prave balim veci a v sobotu rano odjizdim Hory, lyze ??? nene jiřik mě psal něco ve smyslu kurvy chlast a chlebíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 A spokojenost ?? zatim ano...nemuzu si vubec stezovat a uz se tesim na letni pneu a az to poradne projedu a vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 nevím,někdo mě to nabízel za nějaké věci, pry za libofku, kdyžtak ti to zjistím, já ho poslal hentááám.... V poho, ještě to není akutní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 A spokojenost ?? zatim ano...nemuzu si vubec stezovat a uz se tesim na letni pneu a az to poradne projedu a vyzkousim Jojo to je jasny ... a kdy pridou letacky ??? Po horach ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dobry vecer Nazdar Jiřiku kamaráde, potažmo p*čo jestli mě teda rozumíš, jak jde live? lol zdary vary draku...no prave balim veci a v sobotu rano odjizdim Hory, lyze ??? nene jiřik mě psal něco ve smyslu kurvy chlast a chlebíčky To prenechava nam on jede na lyze ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Kam to teda nakonec jedes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Hej to uz nejsem ... sem senior !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jojo to je jasny ... a kdy pridou letacky ??? Po horach ? jj az se vratim z hor tak to vsechno zacnu prehazovat na letni sezonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 To prenechava nam on jede na lyze ;-) v pořádku lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 nene jiřik mě psal něco ve smyslu kurvy chlast a chlebíčky tak nejak kamarade potazmo pyco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 nevím,někdo mě to nabízel za nějaké věci, pry za libofku, kdyžtak ti to zjistím, já ho poslal hentááám.... V poho, ještě to není akutní... oká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jojo to je jasny ... a kdy pridou letacky ??? Po horach ? jj az se vratim z hor tak to vsechno zacnu prehazovat na letni sezonu Jo vono toho bude vlastne vic ze :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Kam to teda nakonec jedes ? Italie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Hej to uz nejsem ... sem senior !!! ses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Kam to teda nakonec jedes ? Italie Konkretne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jojo to je jasny ... a kdy pridou letacky ??? Po horach ? jj az se vratim z hor tak to vsechno zacnu prehazovat na letni sezonu Jo vono toho bude vlastne vic ze :-) ? no jestli budu mit vse dodelany az se vratim tak toho bude vic...a potrebuju jeste nejak poresit lakovani tak doufam ze to nejak zvladnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Hej to uz nejsem ... sem senior !!! ses Vim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Konkretne ? Marmolada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hory, lyze ??? joooooooooooooooo provokatere Hej to uz nejsem ... sem senior !!! ses Vim ! to mas stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky