Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
se zeptej foxe nekde kupoval za 820

Hmmm, na Benzině 949,- Kč... :huh:

Na Benzině už i taková moderna jo? ještě kdyby tam měli stěrače na embejro tak ty scháááním :D

Vloženo
Na Benzině už i taková moderna jo? ještě kdyby tam měli stěrače na embejro tak ty scháááním :D

Jj, moderna zasáhla i tam... ;)

Tak dej na embo aerowischery, to bude hustec... :palec2:

Vloženo
Já mám po téměř deseti letech pořád původní ramínka, jen 2x do roka měním gumičky (SWF) a na jedno odpoledne dám ty ramínka do ostřikovací kapaliny, aby se vypláchly a uvolnily se nečistoty a muche... ;)

Ale chci jít s dobou a nejmodernějšími trendy ve stírací technice a tak jsem se rozhodl jít do ty Boschů... ;)

no jo ty jsi mel vzdycky vsechno vychytany ;)

ja ted pouze shanim kde vyjdou nelevneji a zatim je vse kolem 1000 tak kdyby jsi kapnul na neco lepsiho tak dej klidne vedet ze bych taky koupil ;)

se zeptej foxe nekde kupoval za 820

ale bez postovneho...vychazi to pres 900

Vloženo
stejně kdy chčije tak nikam nejedu, jen na paradu by to chtělo nějakou funglovku ;)

Rozumim... ;)

Teď koukám na mobile.de na Audi 80 Cabrio 2.3 za 2.900,- Euro, kua mě svrbí šrajtofla... lol

Vloženo

Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... ;)

presne pane...skoda ze u nas se to neprodava na benzinkach kua :angry:

Vloženo

Tak to je devět a půl kola na Benzině cajk... ;)

to jo no ;)

kua ja chci přezouuuut :(

co ti brani??

No asijská část republiky /čti Morava a Slezsko/ je asi ještě zapadaná sněhem lollol

Vloženo
kucí co by mel stat lak na plasty do motoru...

velky kryt motoru, kryt baterky, horni dil airboxu a jeste asi 2-3 maly plastiky??

U mě cca - 1.500 - 2.000,- Kč se vším všudy... ;)

Vloženo
kucí co by mel stat lak na plasty do motoru...

velky kryt motoru, kryt baterky, horni dil airboxu a jeste asi 2-3 maly plastiky??

U mě cca - 1.500 - 2.000,- Kč se vším všudy... ;)

tak presne tak nejak jsem si to predstavoval...klidne bych to dal tobe kdyz ten problem s dopravou je na pytel :(:(

dnes zajdu k nam do lakovny kolik si rekne... ;)

Vloženo
No asijská část republiky /čti Morava a Slezsko/ je asi ještě zapadaná sněhem lollol

nech na hlavě, ja byl v letě v praze v nějakém asijském centru-skladu, jako fakt maraaaaaaas Makro je proti tomu ptači budka, všude žradlo atd....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...