MichalF Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ja nic ja muzikant ... sezen jeji fotku a jestli vypada tak dobre jako ta bejvalka a beres ji na besidku tak mas nase pozehnani ! Von nedá pokoj S cim ? Proc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 On ještě nikdo besídku zavřenej na hajzlu netrávil co si tak pamatuju že? Tady nikdo není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 On ještě nikdo besídku zavřenej na hajzlu netrávil co si tak pamatuju že? Tady nikdo není... Je tam nekdo?? ne tady nikdo neni?? a pak uz ble ble ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 On ještě nikdo besídku zavřenej na hajzlu netrávil co si tak pamatuju že? Tady nikdo není... Počkej to mě něco připomíná ??? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 On ještě nikdo besídku zavřenej na hajzlu netrávil co si tak pamatuju že? Tady nikdo není... Je tam nekdo?? ne tady nikdo neni?? a pak uz ble ble ble JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to je ONOOOOOOOOOOOOOOO :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 lol lol lol lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Já bych jednu kolegyni-spotterku Kochtovi dohodil, ale pak si říkám, že je jí pro šukmajstra škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 sem si tam asi trochu zdrimnul no....... Ale prislo mi to tak jako 10 minut,vic ne a nezvracel jsem,to jako pozor.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Já bych jednu kolegyni-spotterku Kochtovi dohodil, ale pak si říkám, že je jí pro šukmajstra škoda... Ale hovno,uz jsem nesukmajstroval asi od dubna,sem s ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 lol lol lol lol lol lol No moc se nesměj, na tom hajzlu nebyl ani tak problém v píchání, jako spíš v té komunikaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 sem si tam asi trochu zdrimnul no....... Ale prislo mi to tak jako 10 minut,vic ne a nezvracel jsem,to jako pozor.......... ty voe co kecas...to tam bylo zmalovany...si ji mel jak prase cvicky ty voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 sem si tam asi trochu zdrimnul no....... Ale prislo mi to tak jako 10 minut,vic ne a nezvracel jsem,to jako pozor.......... to ne, ty jsi rovnou blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 lol lol lol lol lol lol No moc se nesměj, na tom hajzlu nebyl ani tak problém v píchání, jako spíš v té komunikaci... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale hovno,uz jsem nesukmajstroval asi od dubna,sem s ni Šak se někdy dostav na Ruzyň a můžeš se s ní seznámit. A můžeš jí pomoct vybrat nějakou DSLR, bo chudera zatím fotí kompaktem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 TAK TO KECATE,TO VAM NEZERU. VASE JEDINA VYHODA JE,ZE SI TO AZ TAK 100% NEPAMATUJU,ALE ON BY SE NEKDO OZVAL,KDYBY BYLO NABLITO,TO SE ZASE ENBOJIM,ZE TO TAM PO MNE NEKDO BEZ CEKNUTI UKLIZEL,TAKZE SI TY LAKY NECHCE NA NEKHO JINYHO JO? Jo,taky by jsem nejakou potreboval,po ty bouracce uz ta FZ-30 taky neni,co bejvala . Ale zase ma par vyhod oproti DSLR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 masji urcite vyfocenou,tak ji sem naskenuj,jestli se s ni nevidam v remizku za plotem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 masji urcite vyfocenou,tak ji sem naskenuj,jestli se s ni nevidam v remizku za plotem Samože ji mám vyfocenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) masji urcite vyfocenou,tak ji sem naskenuj,jestli se s ni nevidam v remizku za plotem Samože ji mám vyfocenou... Tak ji sem naskenuj Editováno: 27. Srpen 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tak ji sem naskenuj No že seš to ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 já snad začnu taky fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hezky pico,jen jestli nekecas Tak tu neznam,nechodim na tu vyhlidku . Co je to tam prestaveny,tak jsem tam jeste nahore ani nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale je videt,ze je snaziva,ma to schvalne na klandyrku,aby se ji to toliko nehebalo ,to je v poradku. Zrejme nebude stabilizator a asi dlouha expozice,ale slunicka tam koukam dost,takze asi velkej Zoom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hezky pico,jen jestli nekecas Tak tu neznam,nechodim na tu vyhlidku . Co je to tam prestaveny,tak jsem tam jeste nahore ani nebyl Ty wemeno, když tam nechodíš, tak co by jsi ji znal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kdy tam chodiva ze bych taky zacal fotit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kdy tam chodiva ze bych taky zacal fotit?? Tak většinou s náma, takže tak 2x do měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky