Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
čéče nějakou taku micinu by mohl objednat i pipin na besídku, též bych se to nechal přeleštit lol:palec:

Jen aby na sobě nemusela mít Wattiho kabát... lol

v tom hicu ? lol

Vloženo
nebo spíš chce, ale cena 83 a bazarnik řika lidi to okouknou, projedou ale pak stejně skočí do saxa nevo 106tky za 65 ...

Jasně, rozumím, to čeká na nějakýho fanatickýho fauvéčkařa... ;)

Vloženo
nj chtělo by to někoho, ty jseš regnuté na vw clubu?

Jasně, su tam od začátku, co u nás existuje... ;)

achá, jak tam funguje bazec? má cenu to tam šoupnout?

Vloženo

kua Spidi které jsou ty lišty na dveře na facelifta ty úzké ?? o udajně když jsem byl u MACY v jihlavě tak on z ETKY nepozná které to jsou a jedny stojí 850 ,- což jsi myslím že jsou ony a pak jedny 1250,- obé jsou čtyřdílná sada....

Vloženo
kua Spidi které jsou ty lišty na dveře na facelifta ty úzké ?? o udajně když jsem byl u MACY v jihlavě tak on z ETKY nepozná které to jsou a jedny stojí 850 ,- což jsi myslím že jsou ony a pak jedny 1250,- obé jsou čtyřdílná sada....

Jo, ty úzký jsou na facelifta... ;) Řekni že chceš KDA 300 001 a je to... :palec2:

Vloženo
asi tak lorrri :) neni do čeho píchnout, už je tma, že Lubo :D :D :D

Já si na to posvítím lampičkou, ale musím tady prvně dopit ty rozpitý flašky... lol

Vloženo

Jo, ty úzký jsou na facelifta... ;) Řekni že chceš KDA 300 001 a je to... :palec2:

no to právě ja vím že uzke jsou face, ale on ne a nevi ktere to znich ta sada je :( dík za číslo

Vloženo
asi tak lorrri :) neni do čeho píchnout, už je tma, že Lubo :D :D :D

Já si na to posvítím lampičkou, ale musím tady prvně dopit ty rozpitý flašky... lol

svitim, jsem světluška :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...