Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
už jezdí,je složená, leč tento týden absolvuje "laser show" alias geometrii a zda bude "v cajku" tak nalakuje nosník a jedu pro ní (prý do týdne odjíždím) :feve:

Bady a co ten pátek tedy...? ;)

to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo ;)

Vloženo
to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo ;)

Tak se pak ozvi a zkusíme s tím něco udělat... ;)

jasný, jako už mě to smolí vcelku dosti a když jsem mu zdělil že tehdy tehdy at to je mě odvětil, že jsem na to moc hrrr lol jooo tak když to ta tam měsic hnije a nic se neděje :)

Vloženo
jasný, jako už mě to smolí vcelku dosti a když jsem mu zdělil že tehdy tehdy at to je mě odvětil, že jsem na to moc hrrr lol jooo tak když to ta tam měsic hnije a nic se neděje :)

Njn, klasika... ;)

Vloženo

Mrkni na ušáka... ;)

krasavec, ten co jsem dnes viděl, předek KO, zadek 1/2 KO, ani jeden rovny plech, střecha na opěrkách, zadní ochrané "oblouky" vystřelené,nooo zajimaci kus :)

Vloženo

Mrkni na ušáka... ;)

krasavec, ten co jsem dnes viděl, předek KO, zadek 1/2 KO, ani jeden rovny plech, střecha na opěrkách, zadní ochrané "oblouky" vystřelené,nooo zajimaci kus :)

A za chvíli bude ve všech inzercích jako Nehavarovaný a ve 100% stavu :aggressive:

Vloženo

No ty brďo, dohromady bych to asi dávat nechtěl, žádná replika, koncernovejch dílů asi minimum (klempířina žádná)... :feve:

Vloženo

No ty brďo, dohromady bych to asi dávat nechtěl, žádná replika, koncernovejch dílů asi minimum (klempířina žádná)... :feve:

jasnej odpis

Vloženo
jasnej odpis

V tomle případě asi ano... ;)

jojo ;)

koukal jsem po nějak rozumně tuklé O2, ale teda bud to je samej pilot co to zmuchlá, nebo se toho zatím nedostává ?? :huh:

Vloženo
jojo ;)

koukal jsem po nějak rozumně tuklé O2, ale teda bud to je samej pilot co to zmuchlá, nebo se toho zatím nedostává ?? :huh:

Jj, většinou je to hrozně zmuchlaný... ;)

Vloženo
jasnej odpis

V tomle případě asi ano... ;)

jojo ;)

a nebo je cena jako u nebouchlé O2 :kuk:

taky po něčem koukám

Vloženo
Bady, jakou budeš dávat masku...?

nová origo s držákama v barvě za 1500,- byla jasná volba :)

Tak já měl totéž jen za 400,- Kč - co stál ten znak, kterej jsi mě poradil ty, přemejšlí vo šprušlách vod Mattigu... ;)

Vloženo
ty máš ty díly nějaké levné...

No a s tym znakem jsem prohloupil, mohl bejt za kilo... :feve:

nebo stačilo udělát bůůůůůůů a dal jsem ti ho že ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...