Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jsem na to zvedavej pane lollol

No jestli to bude jako na jaře, tak potěš. Afterparty na pokoji No. 15, šukmajstr chlastající ze dvou lahví a posléze zamčenej na hajzlu a podobně... lol

Vloženo
jsem na to zvedavej pane lollol

No jestli to bude jako na jaře, tak potěš. Afterparty na pokoji No. 15, šukmajstr chlastající ze dvou lahví a posléze zamčenej na hajzlu a podobně... lol

to bylo dobré ;) no chtělo by to zase něco na pokoje za flašy ;) samože na zahnání sušáku lol

Vloženo
to bylo dobré ;) no chtělo by to zase něco na pokoje za flašy ;) samože na zahnání sušáku lol

Tak jistě, tentokrát narveme šukmajstrovi do hobe ze tři... lollollol

Vloženo

Tak jistě, tentokrát narveme šukmajstrovi do hobe ze tři... lollollol

chudák synek lol

Vloženo

Vezmu třeba ňáké vínisko, může být ????

Zdar sněhuláci ;)

Vloženo
Vezmu třeba ňáké vínisko, může být ????

Zdar sněhuláci ;)

Jasná, može byť... :palec2:;)

OKáááá, vezmu červené i bílé, uděláme si červenobílé :)

Vloženo
OKáááá, vezmu červené i bílé, uděláme si červenobílé :)

No já osobně mám raděj bílý, ale červený je prej zase víc zdravý, tak uděláme ten mix, jak navrhuješ... :palec2:

Vloženo
No já osobně mám raděj bílý, ale červený je prej zase víc zdravý, tak uděláme ten mix, jak navrhuješ... :palec2:

Dobrá, bílého vezmu víc....

Vloženo
Dobrá, bílého vezmu víc....

Výborně... :palec2:

Čéče na střední se mnou chodil kluk z Rakvic a ten mi vozil vždycky víno, ale to bylo víno s velkým V... ;)

Vloženo
Zdar vespolek -_- -_- -_- -_- -_- -_- Zdar jak sviňa Lubo

Zdarec no taky tu teď moc nebejvám , tak už jsem raději dnes přezul bo zas už padá ten bíle brajgl ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...