Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ja myslim ze kdyz toho bude moc tak je to dost dobre mozny lollol

Takže asi nápodobně... ;)

no je to dost dobre mozny...jinak ja jsem se pred chvili dozvedel za zminovana madam nemuze...tak ze bud pojede jina nebo mam volny luzko lollol

Vloženo
více hlav, více smyslů mnoho psů, zajícova smrt lol

Saturnin je super film i knížka, jsme to přečetl minimálně 4x :)

Táhněte doleva...

nene, táhněte dolů...

táhněte k čertu, utrhnete mi nohu... lollollol

hoří mu fousy, voduu .... to chce píset, tak pííísek lol

Vloženo
no je to dost dobre mozny...jinak ja jsem se pred chvili dozvedel za zminovana madam nemuze...tak ze bud pojede jina nebo mam volny luzko lollol

Neboj Jirko, bude jiná... :palec2:

Vloženo

Neboj Jirko, bude jiná... :palec2:

ja se nebojim pane ;)

Vloženo
2Spidi: ja jsem rada ze si prectu neco malo z prispevku bo mi pada net :)

Potěšení je na mé straně... :palec2: Mimochodem nechceš si pořídit nějaké lepčí připojení, tych netových providerů jsou fčil plné půlky... ;)

Vloženo
2 Spidi: mam v posteli notas a chytam tady na wifinu nejakou sit :) jen je tady asi moc rusivejch elementu :) a nechce se mi jit na velky PC, jsem hold lina...

definuj mi pojem: nějakou :D

Vloženo
2 Spidi: mam v posteli notas a chytam tady na wifinu nejakou sit :) jen je tady asi moc rusivejch elementu :) a nechce se mi jit na velky PC, jsem hold lina...

Já mám taky noťas přes wi-finu, občas to bere výborně, jako třeba teď na večer, občas taky vůbec... lollollol

Vloženo
ja se nebojim pane ;)

Tak to je fajne, kurnik, kdyby to vyšlo u mě, tak se nechám oslovovat pouze ctěný pane el vicepresidento... lollollol

stejne ti budu rika pyco lol

Vloženo
to u nas doma to problem s wifkou je - na posteli mam snad jen tri mista kde to jakz takz jde a jinak jen na balkone :)

Tak tři místa na posteli řikáš...? ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...