Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
jakékoli kultury se bojím lol

lollollol

Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě :palec2:

jj, zůstal :)

a koukali jste ve zprávách na Nově, jak autosalonu ukradli OII LaK za 750t při předváděčce?

viděl, no tak se kradly už felcky, žadná novinka :)

no právě a prodejci jsou stále stejně blbý lol

tak víš jak to je, prodejce je dneska placeny od prodaných kusu a z toho má provize, takže to že ti prodá octu za 750litru tak se na to třepe takovým stylem, že tě v tom nechá i vysmoli, když to bude tvé zbožné přání, hlavně když bude podpisek na smlouvě :)

taky pravda, bych zájemci nasadil pouta a přivázal k madlu lol a mohl by ty pouta mít i k vozu, při hrátkách by se mohli hodit lol

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
asi to v pojištovně hovno kape :D

Ale ko*ot, kape to slušně, ale postavil si novej domek... :palec2:

kuwa kluci koukejte radši na fotbal, sice to stojí za prdlačku, ale moje kouká na pojišťovnu tak já musím na druhou telku. lollol

Vloženo
Baník nehraje :) i když mě je fotbal někde, to hokej, to je jina ;)

No mě taky slavia nijak netáhne, ale lepší program tam dneska není, při tom psím počasí :aggressive:

Vloženo
tady to zmrzlo, jak počasí v posledních dnech :feve:

To víš, každej je po tý rachotě celej zdrchanej, jen sebou praštit vo postel a medej bože ještě něco dělat :prc::p:p

Vloženo

To víš, každej je po tý rachotě celej zdrchanej, jen sebou praštit vo postel a medej bože ještě něco dělat :prc::p:p

tak to spíš dej bože něco dál :prc:lol

Vloženo

lollollol Musíš někoho uhranout, ale teď si du dát ještě aspoň jedno lahvový, neboť mě přepadla žížeň

Vloženo

lollollol Musíš někoho uhranout, ale teď si du dát ještě aspoň jedno lahvový, neboť mě přepadla žížeň

jj, žízeň je sfině lol

koho já uhranu, asi se vyspim s komfortkou 3. gen. lol

Vloženo
bry vospaly rano :(

dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip :p

no spis jsem si mel vcera dat o 3-4 pivka min :)

Zdar krajane, to nesmíš přehánět ;)

Vloženo
bry vospaly rano :(

dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip :p

no spis jsem si mel vcera dat o 3-4 pivka min :)

Zdar krajane, to nesmíš přehánět ;)

cus pane ale tak to vis po treninku.... ted ta zizen takhle ve stredu....... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...