baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj kucí cau pane jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 joo venku je hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj kucí cau pane jak se vede?? Jde to,ale ve čtvrtek to bude lepší,jedu do teplých krajů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj kucí cau pane jak se vede?? Jde to,ale ve čtvrtek to bude lepší,jedu do teplých krajů dovolena? kam jedes? ahoj bade:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj kucí cau pane jak se vede?? Jde to,ale ve čtvrtek to bude lepší,jedu do teplých krajů dovolena? kam jedes? ahoj bade:-) Dominikánská republika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dominikánská republika no hezky pekne...sem necekal ze me nekdo stihne tak rychle v pondeli nasrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dominikánská republika no hezky pekne...sem necekal ze me nekdo stihne tak rychle v pondeli nasrat Akorát se bojím,že se vrátím jako alkoholik,to se mi to pěkně prodraží když si budu muset zaplatit ještě odvykačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dominikánská republika no hezky pekne...sem necekal ze me nekdo stihne tak rychle v pondeli nasrat To je vul... Zdar vespolek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Akorát se bojím,že se vrátím jako alkoholik,to se mi to pěkně prodraží když si budu muset zaplatit ještě odvykačku tak kdyz uz tam jedes s tim ze se tak vratis tak je dobry ze te to nemuze zaskocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 To je vul... Zdar vespolek.. taky pekny osloveni...dekuji pekne jinak ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) zdar Editováno: 12. Listopad 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 To je vul... Zdar vespolek.. taky pekny osloveni...dekuji pekne jinak ahoj Ale ale Jiriku..Vzdyt Ty vis,jak to myslim..prece si to nebudes brat tak osobne... z mas prezuto.. Cus Martas..Dodatecne vse nej.. Se nam to vcera podarilo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ale ale Jiriku..Vzdyt Ty vis,jak to myslim..prece si to nebudes brat tak osobne... z mas prezuto.. Cus Martas..Dodatecne vse nej.. Se nam to vcera podarilo co? no prave ze vim jak to myslis tak proto si to beru osobne... jinak prezuto jeste nemam...porad litam na letnich a za chvilku vyrazim do hor tak jsem na to zvedavej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ale ale Jiriku..Vzdyt Ty vis,jak to myslim..prece si to nebudes brat tak osobne... z mas prezuto.. Cus Martas..Dodatecne vse nej.. Se nam to vcera podarilo co? no prave ze vim jak to myslis tak proto si to beru osobne... jinak prezuto jeste nemam...porad litam na letnich a za chvilku vyrazim do hor tak jsem na to zvedavej :-) Ale prosim Te.. Jeste porad jo?No tak to sem na Tebe zvedavej na horach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ale prosim Te.. Jeste porad jo?No tak to sem na Tebe zvedavej na horach.. to ja jsem na sebe taky hodne zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ale prosim Te.. Jeste porad jo?No tak to sem na Tebe zvedavej na horach.. to ja jsem na sebe taky hodne zvedavej :D Jen blbni.. Me ted ceka cesta na Ricany..Tak zatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj kamarádi, tak jak v Pha a okolí, sněží ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Kladno snezi Zdar Martas,jjj vcera myslim si vyborne nacasovany . Jinak vcera jsem byl v kine na poslednich plavkach se Ctvrtnickem a spol a teda trapny az na par ctvrtnickovejch kecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Kladno snezi Brno do teď sněžení a teď jasno, slunko a modrá bloha, sem ohromen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jo, Kochtíku, ještě se věnuješ intezivně fotografování...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Zdar Teda musim konstatovat, že lidi jsou bezohledný jako prase, byl jsme teď u havárky (pod Bulovkou), kde to tramvaj našila do Boxera, kolem aut jako sr* a nikdo nevylez, tak jsem vyběhnul a chlapa vytáhnul ven a teprve na to konto ještě jeden pán vylez a co si myslíte, že dělal dementní tramvaják? volal na tu jejich zkurvenou nehodovku a lidi v tramvaji nebo ten v tom autě, to mu bylo absolutně šuma , doufám, že si náležitě zazvolnil hajzlík vod kosti. nehledě na to, že tramvaják vůbec nebrzdil, je pravda, že to zavinila dodávka, ale i tak Editováno: 12. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Zdar, no co naděláš, já už jsem se s tímhle naprosto smířil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Zdar, no co naděláš, já už jsem se s tímhle naprosto smířil... mě to docela překvapilo, většinou jsem byl u bouraček někdy mimo Prahu a tam to bylo úplně jiný. A jeden postřeh, docela problém otevřít dveře u spolujezdce, i když auto dostalo děhu na řidičův bok a celkem to ani nešlo moc na kabinu, spíš na motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak já pádim ještě na poštu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 mě to docela překvapilo, většinou jsem byl u bouraček někdy mimo Prahu a tam to bylo úplně jiný.A jeden postřeh, docela problém otevřít dveře u spolujezdce, i když auto dostalo děhu na řidičův bok a celkem to ani nešlo moc na kabinu, spíš na motor. Tak cajzli rozumíš, tem je každej druhej úplně šumafuk... Já když měl v květnu tu ranu u nás přímo v centru města, tak jsem se ještě ani nevysukoval ze šráků a už jsem měl uhašený auto a zavolanou záchranku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky