Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Aaaaa,koukam,ze naskakuju do rozjetyho vlaku...Ale i tak preji dobreho rana.. Čao Marty, když už mluvíš o tom vlaku, šel jsem spát o půl třetí a vstával jsem v šest, abych si nenechal ujít zkušební jízdu na prototypu zamráči po nastavení na vodním odporu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ty mlc ty benzinari zarputilee Mlč, nebo se na besídce staneš účastníkem výchovné lekce... U mě teď převažuje nafta, ale možná již zítra to bude vyrovnané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ty mlc ty benzinari zarputilee Mlč, nebo se na besídce staneš účastníkem výchovné lekce... U mě teď převažuje nafta, ale možná již zítra to bude vyrovnané... To uz by si pro OOOO jel zitra jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 To uz by si pro OOOO jel zitra jo? P.A.T.R.N.Ě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jaka OOOO ? nic nevim,povedet hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jaka OOOO ? nic nevim,povedet hned Já o tom taky nic nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Jaka OOOO ? nic nevim,povedet hned Já o tom taky nic nevím... A ja nevim uz vubec nic.. Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A ja nevim uz vubec nic.. :hlep: No proto... Marty, jaký máte počasí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) A ja nevim uz vubec nic.. :hlep: No proto... Marty, jaký máte počasí...? Je to tady hnus sedivej... Praha hlasi lehce nad nulou,kosa,mokro a obcas malicko pokapava.. Ahoj Vasi... Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dobré dopoledne všem Ahoj Vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Je to tady hnus sedivej... Praha hlasi lehce nad nulou,kosa,mokro a obcas malicko pokapava.. Tak tady je od rána úplně nádherně, zcela jasno, sem tam malinkej mráček, jinak paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 u nás jasno, jemně fouká, občas poletuje sních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 u nás taky slunečno, každopádně na F1 hlásili, že tu je hnusně a sněží, tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Rolbare mam teda pocitat s tou besidkou? At to tam nevezu zbytecne Však už jsme ti to Kochte psal, že je beru, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dobré dopoledne všem ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Spidi, ty si musel bejt zhuklákanej víc než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 u nás taky slunečno, každopádně na F1 hlásili, že tu je hnusně a sněží, tak nevím Čao Bady, na F1 sú čo chvíla volaký zmetení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Spidi, ty si musel bejt zhuklákanej víc než já Zásadně souhlasím proti...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 KOukam,kazda ves jinej pes... Kuciii,musim ted do toho hnusu,mam naky litani... Tak se tu zatim mejte a chlastejte za me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Spidi, ty si musel bejt zhuklákanej víc než já Zásadně souhlasím proti...!!! tak jako mě sice vypadávali písmenka, ale ty si je doplňoval úplně jiný a rovnou i za ty, který tam byly dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 KOukam,kazda ves jinej pes... Kuciii,musim ted do toho hnusu,mam naky litani... Tak se tu zatim mejte a chlastejte za me.. Dobrá Marty, ale já ještě popíjet nemůžu, mám taky ježdění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 u nás taky slunečno, každopádně na F1 hlásili, že tu je hnusně a sněží, tak nevím Čao Bady, na F1 sú čo chvíla volaký zmetení... čao Spidi, nojo Laďka je nějak mimo, asi ji ty Velmi křehké vztahy nedělaj dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak jako mě sice vypadávali písmenka, ale ty si je doplňoval úplně jiný a rovnou i za ty, který tam byly dobře Já nic já muzikant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Čao Spidi, nojo Laďka je nějak mimo, asi ji ty Velmi křehké vztahy nedělaj dobře No Laďka je sice trochu mimo, ale jinak je to velmi pekná cicina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky