Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

hoj bando

před chvílí jsem vytahoval Dukato zapadlý na louce

Čao Vaši, co dělalo Dukino na louce...? :help:

jeden chytrej si měřil IQ, byl shnilej dojít 10 m tak jsem ho pak táhl 500m po poli :(

si myslí že když je tam sníh že je to OK a pod tím bylo 10 cm blata

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar pánové, právě jsme se vrátil z Jihlavy a na dálnici i mimo, celkem maso, viditelnost od 30km cca 20m a od 50km 10-15 a cestou zpět mi prdla přední mlhovka a vyrazila pojistku a i po obměně pojistky to stále házelo, takže u první pumpy proběhla rozborka světla ;)

Odkaz ke komentáři

Zdar pánové, právě jsme se vrátil z Jihlavy a na dálnici i mimo, celkem maso, viditelnost od 30km cca 20m a od 50km 10-15 a cestou zpět mi prdla přední mlhovka a vyrazila pojistku a i po obměně pojistky to stále házelo, takže u první pumpy proběhla rozborka světla ;)

Zdarec, koukám že jsi měl dobrodružnou cestu :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zdarec, koukám že jsi měl dobrodružnou cestu :palec2:

celkem jo :) mám nějakej divnej konektor ve světle na P mlhovce, tak jsem jel jenom na P - jednoočko, zítra to musím opravit.

Jako D1 osolená, super, ale veškerý exity jsou jedno velký blajzadlo, silničáři, děkujeme :palec2:

Odkaz ke komentáři

celkem jo :) mám nějakej divnej konektor ve světle na P mlhovce, tak jsem jel jenom na P - jednoočko, zítra to musím opravit.

Jako D1 osolená, super, ale veškerý exity jsou jedno velký blajzadlo, silničáři, děkujeme :palec2:

Zdar, kdybys chtěl komplet fungl novou kšandu do lampy, tak békni... ;)

Odkaz ke komentáři

Zdar, kdybys chtěl komplet fungl novou kšandu do lampy, tak békni... ;)

díky, zítra to rozeberu a juknu, co s tím je, u pumpy na to nebylo moc vidět, ale tušim, že u konektoru, který je na drátu u žárovky se vytáhnul takovej ten protikus, který přitláčuje konektor ze žárovky, něco z toho kouká a je tam sakra málo místa a zrovna P strana, kdyby aspoň L, tam se dá pryč baterka a je to. no uvidíme ;)

Odkaz ke komentáři

díky, zítra to rozeberu a juknu, co s tím je, u pumpy na to nebylo moc vidět, ale tušim, že u konektoru, který je na drátu u žárovky se vytáhnul takovej ten protikus, který přitláčuje konektor ze žárovky, něco z toho kouká a je tam sakra málo místa a zrovna P strana, kdyby aspoň L, tam se dá pryč baterka a je to. no uvidíme ;)

V poho, mě se tady toho válí 3řitě, všechno origo Hella... ;)

Nechceš čirý lampy L&K...?

Odkaz ke komentáři

V poho, mě se tady toho válí 3řitě, všechno origo Hella... ;)

Nechceš čirý lampy L&K...?

za kolik a v jakym stavu? :)

Odkaz ke komentáři

Ve druhé polovině týdne bude do střední Evropy proudit chladný vzduch od severu. Oblačnosti a přeháněk ubyde, ale noční teploty budou klesat velmi hluboko - na sněhové pokrývce mohou ojediněle klesnout o víkendu až k -15°C.

zejména platí pro Moravu - to říkali v rádiu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...