Borg Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- brý večer pane -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 kurňa tady to nějak k večeru chcípá, ........... ............nějaké novinky ze dne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hoj bando před chvílí jsem vytahoval Dukato zapadlý na louce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hoj bandopřed chvílí jsem vytahoval Dukato zapadlý na louce Čao Vaši, co dělalo Dukino na louce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hoj bandopřed chvílí jsem vytahoval Dukato zapadlý na louce Taky dobrý lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hoj bandopřed chvílí jsem vytahoval Dukato zapadlý na louce Čao Vaši, co dělalo Dukino na louce...? jeden chytrej si měřil IQ, byl shnilej dojít 10 m tak jsem ho pak táhl 500m po poli si myslí že když je tam sníh že je to OK a pod tím bylo 10 cm blata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 jeden chytrej si měřil IQ, byl shnilej dojít 10 m tak jsem ho pak táhl 500m po poli si myslí že když je tam sníh že je to OK a pod tím bylo 10 cm blata vyloženě nějakej umělec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No prý to má nějaké poladěné kdyby jste koukali na Rodinné pouta, tak vidíš, jak nemůže dopnout košile a derou se jí ven ty neposlušná kůzlátka lol lol hehe Ufff, myslíš nějak takhle...? hahaha ta je, ta jsou, ta ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hahaha ta je, ta jsou, ta ???? Já souhlasím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdar pánové, právě jsme se vrátil z Jihlavy a na dálnici i mimo, celkem maso, viditelnost od 30km cca 20m a od 50km 10-15 a cestou zpět mi prdla přední mlhovka a vyrazila pojistku a i po obměně pojistky to stále házelo, takže u první pumpy proběhla rozborka světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdar pánové, právě jsme se vrátil z Jihlavy a na dálnici i mimo, celkem maso, viditelnost od 30km cca 20m a od 50km 10-15 a cestou zpět mi prdla přední mlhovka a vyrazila pojistku a i po obměně pojistky to stále házelo, takže u první pumpy proběhla rozborka světla Zdarec, koukám že jsi měl dobrodružnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdarec, koukám že jsi měl dobrodružnou cestu celkem jo mám nějakej divnej konektor ve světle na P mlhovce, tak jsem jel jenom na P - jednoočko, zítra to musím opravit. Jako D1 osolená, super, ale veškerý exity jsou jedno velký blajzadlo, silničáři, děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 celkem jo mám nějakej divnej konektor ve světle na P mlhovce, tak jsem jel jenom na P - jednoočko, zítra to musím opravit.Jako D1 osolená, super, ale veškerý exity jsou jedno velký blajzadlo, silničáři, děkujeme Zdar, kdybys chtěl komplet fungl novou kšandu do lampy, tak békni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 no ještě mě straš rolbare že v sobotu k jihlavě nedojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 no ještě mě straš rolbare že v sobotu k jihlavě nedojedu Klííííd... jede se blbě, ale jede se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 no ještě mě straš rolbare že v sobotu k jihlavě nedojedu Klííííd... jede se blbě, ale jede se... Tak to je cajk, ono když to jde moc hladce, tak je něco blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 celkem jo mám nějakej divnej konektor ve světle na P mlhovce, tak jsem jel jenom na P - jednoočko, zítra to musím opravit.Jako D1 osolená, super, ale veškerý exity jsou jedno velký blajzadlo, silničáři, děkujeme Zdar, kdybys chtěl komplet fungl novou kšandu do lampy, tak békni... díky, zítra to rozeberu a juknu, co s tím je, u pumpy na to nebylo moc vidět, ale tušim, že u konektoru, který je na drátu u žárovky se vytáhnul takovej ten protikus, který přitláčuje konektor ze žárovky, něco z toho kouká a je tam sakra málo místa a zrovna P strana, kdyby aspoň L, tam se dá pryč baterka a je to. no uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak to je cajk, ono když to jde moc hladce, tak je něco blbě jde to projet docela v pohodě, maximálně to pojedeš celé 80km/h. Ty jo, pro Moravu hlásej v noci až -15°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 díky, zítra to rozeberu a juknu, co s tím je, u pumpy na to nebylo moc vidět, ale tušim, že u konektoru, který je na drátu u žárovky se vytáhnul takovej ten protikus, který přitláčuje konektor ze žárovky, něco z toho kouká a je tam sakra málo místa a zrovna P strana, kdyby aspoň L, tam se dá pryč baterka a je to. no uvidíme V poho, mě se tady toho válí 3řitě, všechno origo Hella... Nechceš čirý lampy L&K...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ty jo, pro Moravu hlásej v noci až -15°C Nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 díky, zítra to rozeberu a juknu, co s tím je, u pumpy na to nebylo moc vidět, ale tušim, že u konektoru, který je na drátu u žárovky se vytáhnul takovej ten protikus, který přitláčuje konektor ze žárovky, něco z toho kouká a je tam sakra málo místa a zrovna P strana, kdyby aspoň L, tam se dá pryč baterka a je to. no uvidíme V poho, mě se tady toho válí 3řitě, všechno origo Hella... Nechceš čirý lampy L&K...? za kolik a v jakym stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ve druhé polovině týdne bude do střední Evropy proudit chladný vzduch od severu. Oblačnosti a přeháněk ubyde, ale noční teploty budou klesat velmi hluboko - na sněhové pokrývce mohou ojediněle klesnout o víkendu až k -15°C. zejména platí pro Moravu - to říkali v rádiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 za kolik a v jakym stavu? To byla spíš taková provokace, všichni je chtěj a já nejsu bezedná slánka, navíc už dva chtěj jen pravý světlo a co já pak s těma levejma. No ale vysvětluj to někomu... Bady, spešl fó jú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 zejména platí pro Moravu - to říkali v rádiu To říkala Laďka...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky