baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No to máš pravdu, ta naše by byla nejlepší přes havlbrod sme teda pořád u cest... To by šlo... co ty do toho kecas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kuci je normal ze si octa po vymene oleje a po najeti cca 16000 rekne tak o pul litru oleje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kuci je normal ze si octa po vymene oleje a po najeti cca 16000 rekne tak o pul litru oleje?? U tebe jo A vůbec, co máš co najíždět 16000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No to máš pravdu, ta naše by byla nejlepší přes havlbrod sme teda pořád u cest... To by šlo... Hoj kolego Co pa, odkud ty frčíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 jj samej debil a blbecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ja jedu Praha - Zdar po "Dý van Hájvej".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ja jedu Praha - Zdar po "Dý van Hájvej".. skoda mohli jsme vyrazit spolu ale ja jedu to D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ja jedu Praha - Zdar po "Dý van Hájvej".. skoda mohli jsme vyrazit spolu ale ja jedu to D1 To jo no,to je skoda..Tak se holt potkame az na Talaku no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 To jo no,to je skoda..Tak se holt potkame az na Talaku no.. tak jo...ale jak rikam skoda velika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 To jo no,to je skoda..Tak se holt potkame az na Talaku no.. tak jo...ale jak rikam skoda velika To teda..Ale co vis,treba si to rozmyslim a pojedu taky po D1.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 To teda..Ale co vis,treba si to rozmyslim a pojedu taky po D1.. jůůůů to by bylo supééér...tak kdyby sis to rozmyslel tak me zavolej...budu čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 To teda..Ale co vis,treba si to rozmyslim a pojedu taky po D1.. jůůůů to by bylo supééér...tak kdyby sis to rozmyslel tak me zavolej...budu čekat Tak jooo,jsme domluveniiiiiii... Ted uz musim vyrazit..Jeste smer Krc a pak huraaaaaa domu...Tak zas zejtra u pivaka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 To teda..Ale co vis,treba si to rozmyslim a pojedu taky po D1.. jůůůů to by bylo supééér...tak kdyby sis to rozmyslel tak me zavolej...budu čekat Tak jooo,jsme domluveniiiiiii... Ted uz musim vyrazit..Jeste smer Krc a pak huraaaaaa domu...Tak zas zejtra u pivaka.. a to ja jedu teda rovnou domu jo...nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 To teda..Ale co vis,treba si to rozmyslim a pojedu taky po D1.. jůůůů to by bylo supééér...tak kdyby sis to rozmyslel tak me zavolej...budu čekat Tak jooo,jsme domluveniiiiiii... Ted uz musim vyrazit..Jeste smer Krc a pak huraaaaaa domu...Tak zas zejtra u pivaka.. a to ja jedu teda rovnou domu jo...nevadi Tyyyyyy joooooo,to nema cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 co ty do toho kecas Už mlčím... kuci je normal ze si octa po vymene oleje a po najeti cca 16000 rekne tak o pul litru oleje?? To teda není... Hoj kolego Co pa, odkud ty frčíš? Z Brna... jj samej debil a blbecek To si budu pamatovat, ale v sobotu mi to raděj připomeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 sedím tu 14dni sám a sám, před chvilkou došel mě harmasan, ted už pomuže jedině bííídet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 brej podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 brej podvečer čao váši -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 brej podvečer čao váši -_- nazdar bazar tuba odzkoušená a zdá se mi OK, lehce ti ji předvedu na besedě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nazdar bazartuba odzkoušená a zdá se mi OK, lehce ti ji předvedu na besedě jo tak paráda Váši jak se domluvíme na dodělaní kolečka?? co tak neděle po besídce? jen návrh zda bys měl free time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nazdar bazartuba odzkoušená a zdá se mi OK, lehce ti ji předvedu na besedě jo tak paráda Váši jak se domluvíme na dodělaní kolečka?? co tak neděle po besídce? jen návrh zda bys měl free time v nedělu po besídce už mám tempomat, asi by se našel čas i v týdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nazdar bazartuba odzkoušená a zdá se mi OK, lehce ti ji předvedu na besedě jo tak paráda Váši jak se domluvíme na dodělaní kolečka?? co tak neděle po besídce? jen návrh zda bys měl free time v nedělu po besídce už mám tempomat, asi by se našel čas i v týdnu no já jen že se vracím až v nedělu a jedu kolem... uvidime, domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nazdar bazartuba odzkoušená a zdá se mi OK, lehce ti ji předvedu na besedě jo tak paráda Váši jak se domluvíme na dodělaní kolečka?? co tak neděle po besídce? jen návrh zda bys měl free time v nedělu po besídce už mám tempomat, asi by se našel čas i v týdnu no já jen že se vracím až v nedělu a jedu kolem... uvidime, domluvime možná se tam vlezeš, tempomat mám za 1/2 hodky když nevykecávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nazdar bazartuba odzkoušená a zdá se mi OK, lehce ti ji předvedu na besedě jo tak paráda Váši jak se domluvíme na dodělaní kolečka?? co tak neděle po besídce? jen návrh zda bys měl free time v nedělu po besídce už mám tempomat, asi by se našel čas i v týdnu no já jen že se vracím až v nedělu a jedu kolem... uvidime, domluvime možná se tam vlezeš, tempomat mám za 1/2 hodky když nevykecávám nebo to necháme na jaro až bude teplo že dneska jsem prolétl STK, potřeboval jsem evidenčku, pošteloval sklon a ani ho nesralo že nejde nastavovaní ani ostřik není nahozen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Hoja hoja, zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky